Wpis z mikrobloga

Perk Zeriny off the road serio jest taki spoko? Czytam o nim i nie brzmi jakoś super przydatnie, a jak patrzę na jakieś rankingi to jest wysoko. Czemu? #deadbydaylight #dbd
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ama_tor: Killerzy lubią tunelować osoby. Powieszą jedną, jak ktoś ściągnie to od razu idą za osobą ściągniętą, żeby jak najszybciej pozbyć się jej z gry. Off the record nie dość, że daje Ci przez 80 sekund free hit od killera, to jeszcze masz 100% wygłuszenia jęków. Ja tego nie używam, bawię się innymi perkami
  • Odpowiedz
  • 0
@BigKokonat: O dzięki! A jakie perki polecasz? Bo mogę sobie kupić dodatkowa postać i zastanawiam się. Aktualnie gram kate z perkiem pokazującym osoby na haku, przeszkody, poprawiającym bieg (od meg) i jesscze jeden od meg. Nie pamietam nazw ( ͡° ʖ̯ ͡°). Głównie gram na generatory, ale lubię tez loopować i całkiem nieźle mi to idzie i ściągać z generatorów, ale tu już bardziej zależy od
  • Odpowiedz
@ama_tor: Po ostatnich zmianach to jeden z najlepszych perków w grze, bo po zdjęciu z haka przez 80 sekund możesz przyjąć dodatkowego hita + nie wydajesz jęków i ukrywa aurę. Dobry żeby się odpowiednio oddalić od killera gdyby chciał tunelować, a do tego przez te 80 sekund możesz przyjąć hita za innego surva. Tracisz ten dodatkowy hit jeśli wykonasz jakąś akcje typu naprawa czy leczenie, ale nie tracisz go jeśli
  • Odpowiedz
@ama_tor: Masz Kindred (pokrewieństwo), windows of opportunity, sprint i quick and quiet albo adrenalinę. Taki typowy build na soloQ. Ja bawię się z vigil, fixated, sprint i pebble (znaczy to taki jeden z mocniejszych buildów ogólnie dla mnie), a jeżeli chciałbym jeszcze ulepszyć to zamiast pebble dać Boon: Circle of healing (najmocniejszy perk w grze). Pisałem na tagu rozbudowany komentarz co można wziąć i grać dla początkującego, tutaj link -
  • Odpowiedz