Aktywne Wpisy
Pytanie do niebieskich pasków.
Wolicie jak dziewczyna wyprostuje sobie włosy, czy je zakręci?
#niebieskie paski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Wolicie jak dziewczyna wyprostuje sobie włosy, czy je zakręci?
#niebieskie paski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Jakie włosy bardziej Ci się podobają u kobiet?
- Proste 65.9% (1197)
- Loki 34.1% (620)
Zoyav +13
pytanie do #niebieskiepaski, głównie #wykop30plus #przegrywpo30tce
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc
moglibyście związać się z wdową? (bezdzietną)
#pytanie #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #samotnosc
1. Który bramkarz jest najlepszy? Mam ter Stegena i llorisa jeszcze. Donnarumma daje radę?
Zamierzałem coś pozmieniać przy obronie bo czasem ma takie wylewy ze głową mała.
2 W aktualnym składzie na pewno zostaje ikone, immobile, Rooney , barella i bonucci. Sterling też chwilowo zostaje bo nie widzę zastępstwa.
3. Kogo za hendersona, żeby też był solidny i dobrze grał w defensywie (defensywna formacja to 5-4-1, ŚP idzie na ŚO). Myslem o Phillipsie, dobry jest?
Inna opcja to Kross i wtedy rüdiger za hernandeza w obronie. Też nimi nie grałem ale statystyki wyglądają dobrze. Jak wam się nimi gra?
4. Jakie alternatywy dla bocznych obrońców, gosens solidny ale bez szału, bissaka znowu za często mi się podłącza do ataku pomimo wytycznych "zostań z tyłu", a i skiksowac proste podanie potrafi.
Budżetowo to tak za piłkarza maksymalnie 100-150k.
#fut
@arkadi2020:
architekt na immobille? shadow na sterlingu?
na bissaka spróbuj powerhouse, po za tym dostanie upgrade więc warto poczekać z wymianą, gosens chyba też dostanie
na pewno hernandez do wymiany
Immobile nie zawsze jest kończącym często wykorzystuje rooneya czy barelle, staty strzeleckie ma dobre a potrzebne mi były podania i fizyczność.
Sterlingowi wzrosło tempo i jakaś tam mizerna obrona żeby go tak nie orali jak będzie przeszkadzał przeciwnikowi.
Van bissaka tak mnie zirytował swoimi podaniami że mu dałem filar bo nie mogłem patrzeć jak tracę przez niego
@arkadi2020:
z tym full zgrania to bym się nie przejmował tak bardzo, neuer i tak ma wysokie staty nawet bez basica, rudiger dam mu +1 ale w obronie to będzie czyścił wszystko no i wtedy kogoś z realu możesz wstawić (modrica?).
jak gram bisaką z powerhousem i mi wystarcza
E: przeoczyłem że Old gen, tutaj Dias się nie sprawdzi
@DarekMarek
Dzięki Pany za rady będę coś kombinował pod to co pisaliście.