Wpis z mikrobloga

Gram na old gen. Jakie zmiany byście tu doradzali?
1. Który bramkarz jest najlepszy? Mam ter Stegena i llorisa jeszcze. Donnarumma daje radę?
Zamierzałem coś pozmieniać przy obronie bo czasem ma takie wylewy ze głową mała.
2 W aktualnym składzie na pewno zostaje ikone, immobile, Rooney , barella i bonucci. Sterling też chwilowo zostaje bo nie widzę zastępstwa.
3. Kogo za hendersona, żeby też był solidny i dobrze grał w defensywie (defensywna formacja to 5-4-1, ŚP idzie na ŚO). Myslem o Phillipsie, dobry jest?
Inna opcja to Kross i wtedy rüdiger za hernandeza w obronie. Też nimi nie grałem ale statystyki wyglądają dobrze. Jak wam się nimi gra?
4. Jakie alternatywy dla bocznych obrońców, gosens solidny ale bez szału, bissaka znowu za często mi się podłącza do ataku pomimo wytycznych "zostań z tyłu", a i skiksowac proste podanie potrafi.

Budżetowo to tak za piłkarza maksymalnie 100-150k.
#fut
arkadi2020 - Gram na old gen. Jakie zmiany byście tu doradzali? 
1. Który bramkarz j...

źródło: comment_16664163874LLgPsRBl58dRR3Au6nwjt.jpg

Pobierz
  • 10
@DarekMarek: też mi to dziwnie wyglądało, wziąłem to z futbina i narazie się sprawdza.
Immobile nie zawsze jest kończącym często wykorzystuje rooneya czy barelle, staty strzeleckie ma dobre a potrzebne mi były podania i fizyczność.
Sterlingowi wzrosło tempo i jakaś tam mizerna obrona żeby go tak nie orali jak będzie przeszkadzał przeciwnikowi.
Van bissaka tak mnie zirytował swoimi podaniami że mu dałem filar bo nie mogłem patrzeć jak tracę przez niego
Neuerowi daje full zgrania

@arkadi2020:
z tym full zgrania to bym się nie przejmował tak bardzo, neuer i tak ma wysokie staty nawet bez basica, rudiger dam mu +1 ale w obronie to będzie czyścił wszystko no i wtedy kogoś z realu możesz wstawić (modrica?).

jak gram bisaką z powerhousem i mi wystarcza
@Marlo_Stanfield: no może i racja, ale narazie w ataku daje radę. Szczególnie jak Sterling urywa się obrońcom i leci z rajdem i posyla niskie dośrodkowanie odchodzące pomiędzy bramkarza i obronę na drugie skrzydło w szesnastke a tam dzik ikone wbiega i ze spektakularnego podeszwa zza pleców strzela gola. Takich to już wcisnąłem naście jak nie dziesiat. Pewnie przyjdzie czas i na te zmiany, ogólnie na ten moment to mi obrona daje
  • 0
@marafc cofnięta, bo na zrównoważonym to mi się rozjeżdżali i luki się robiły, a z presingiem nawet nie próbowałem. Przy 5-4-1 na defensywnym już to lepiej wygląda i też cofnięta obrona, na tym drugim ustawieniu nie próbowałem zrównoważonej, a chyba to mogłoby pomóc...