Aktywne Wpisy
EnzoMolinari +86
Zrozumiecie kiedyś warszawskie dzbany, że Wrocław nie ma nic wspólnego z Górnym Śląskiem (potocznie nazywanym Śląskiem) oprócz druzyny piłkarskiej, która się tak niefortunnie nazywa? Kopalnie węgla, ślonska godka i disco polo ze starymi wąsiurami z october festu to totalnie nie ta bajka.
#powodz #wroclaw #slask
#powodz #wroclaw #slask
duzy_krotki +597
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
#bekazkonfederacji #bekazpodludzi #bekazprawakow #polityka
Jakie to prawdziwe (。◕‿‿◕。)
xD
@Operator_imadla: Miałeś jakiś problem z brakiem internetu od dwóch lat? xD
@Operator_imadla: *5 lat temu odezwał się na inny temat, niż gospodarczy. Chociaż tutaj też pokazał swój cynizm i populizm dla konfederatów z gwoździem w mózgu
@Operator_imadla: Przerażające, że tacy ludzie, włącznie z plusującymi, mogą mieć prawa wyborcze. Pewnie przy okazji uważają się za lepszych od tych głupich wyborców bandy czworga.
@Operator_imadla: "każdy kto ma inne poglądy niż ja, jest szurem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.konfederacjagietrzwaldzka.pl/
Piątkę Mentzena mam nadzieję, że jesteś w stanie wygóglować sam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Operator_imadla: to przecież od dawna wiadomo
Jako że mało oblatany jesteś w temacie, na który tak chętnie się wypowiadasz, powiem że nie musisz tak prymitywnie manipulować. Jako że jesteś pewnie lewakiem to mnie jakoś nie dziwi. Przerażające, że taki ktoś może mieć prawa wyborcze.
@Operator_imadla: xD co ty gadasz chłopie. Przecież stosunek Mentzena do aborcji, czyli całkowity zakaz, wyszedł już z dwa lata temu publicznie jak były protesty. Dla mnie to jeden z wielu powodów dla których nie rozważam głosowania na nich.
@Operator_imadla: 1. jak k---a mógł rokować dobrze ktoś kto jest w konfederacji 2. przecież on osobiście nie dawał żadnych powodów, żeby myśleć, że jest tam przez przypadek. Nie pamiętasz np. 5. konfederacji? O ekonomii tez nic sensownego nie mówił, te same populizmy co i inni konfederaci.
@G1G1G1: napisał random z wykopu o człowieku, który zaszczepił liberalizm u tysięcy ludzi i o twórcy kancelarii z 20mln przychodu nie mającym nawet 40 lat xD