Aktywne Wpisy
Chubbei +557
LowcyChin +1034
#rozdajo drukarkę bezatramentową!
Taką jak na filmie:
https://www.youtube.com/watch?v=b_jAF22DWto
Link do drukarki znajdziecie w opisie pod filmem lub na stronie LowcyChin.pl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady:
Dajesz plusa = bierzesz udział
Opcjonalnie napisz w komentarzu co wydrukowałbyś na takiej drukarce? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Losowanie jutro wieczorem przez mirko.pro
Zwycięzca ma 24h na podesłanie danych do wysyłki po upływie czasu losujemy inną osobę.
#lowcychin
Taką jak na filmie:
https://www.youtube.com/watch?v=b_jAF22DWto
Link do drukarki znajdziecie w opisie pod filmem lub na stronie LowcyChin.pl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady:
Dajesz plusa = bierzesz udział
Opcjonalnie napisz w komentarzu co wydrukowałbyś na takiej drukarce? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Losowanie jutro wieczorem przez mirko.pro
Zwycięzca ma 24h na podesłanie danych do wysyłki po upływie czasu losujemy inną osobę.
#lowcychin
Normalnie żałuję że w ogóle ograłem tą serię i obejrzałem anime jak na końcu twórcy tak sobie po prostu nasrali na wykreowany przez siebie świat xd
Chyba że V3 dzieje się totalnie w alternatywym uniwersum gdzie wydarzenia 1 i 2 i anime działy się tak jak to było opisane na końcu a faktyczne gry 1 i 2 i anime dzieją się w swoim pierwotnym uniwersum gdzie są "na prawdę". No to może tak być. Ale jak końcówka V3 odnosi się do wszystkiego na prawdę no to #!$%@? po całości
Przecież to wygląda jakby im po prostu kompletnie zabrakło pomysłu jak to uniwersum rozwinąć albo poprawnie zamknąć
Tez trochę jakby nie wiem, jakby Gra o Tron zamiast tego kupska co dostaliśmy to skończyła się tak że Emilia Clarke/Daenerys czy tam jakąkolwiek inną postać budzi się nagle w swoim pokoju w naszym świecie 21 wieku i się okazuje że cała gra o tron to był jej sen xd Nawet nie wiem czy to byłoby gorsze zakończenie od tego co zrobili w ostatnim sezonie
No ale gówno
Podejrzewam że następnej gry już nie zrobią z tej serii bo i po co skoro nic nie ma już znaczenia. może taki był zamysł, zamknąć wszystko z mega #!$%@? zakończeniem żeby nigdy już nie tknąć tej serii xd
A swoją drogą pomijając fabułę to suma summarum ubolewam że te gry to visual novel z bieda namiastką angażującego gameplayu. IMO mogli postawić na klasyczne gry przygodowe zamiast takiego formatu.
#gownowpis #danganronpa #gry #anime #zalesie
No tak nasrać na całe uniwersum. Stwierdzili sobie że no faktycznie to wszystko miało miejsce ale nie w taki sposób jak my - gracze (i w sumie te postacie z trójki) - dostaliśmy to podane tylko tamten świat w ogóle nie istnieje - oprócz samych gier i morderstw - tylko jest wytworem właśnie na potrzeby tych gier i morderstw a sam
Dla mnie v3 to najlepsza część
Zresztą motyw "to jest show i nas obserwują jak w tv" przewija się i w jedynce i w dwójce. Ale