Wpis z mikrobloga

@ChwilowaZielonka: tak jest do dzisiaj tylko gorzej bo więcej osób ma 'markowe' odtwarzacze i smartTV ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wrzucę jakieś filmy na pendrive'a i dam człowiekowi 'nietechnicznemu' (żeby to ładnie określić) a on do mnie 'i co ja mam z tym zrobić'. Bo idea laptopa i kabla HDMI to jest kompletny kosmos.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Przypominam sobie jak godzinami konwertowałem DivXy na pełny format DVD, dorabiałem menu itp, mieścily się zwykle 2-3 filmy, bo nasze wypasione kino domowe Panasonic 80W RMS nie chciało niczego otwierać.
  • Odpowiedz
Rodzice kupili jakieś kino domowe, chyba Philips, za ponad 1000 zł. Z divixów mało co odpalał poprawnie. W międzyczasie dostałem PS2. Oczywiście szybko zacząłem odpalać na nim jakieś homebrew, między innymi SMS. Odtwarzał wszystko, napisy mogłem ustawiać jak chciałem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ChwilowaZielonka: Manta odtwarzała wszystko ale jak podłączałem to do TV to euro złącze wpadło do środka. Udało się w końcu podpiąć i śmigało jeszcze kilka lat.
No i kosztowało wtedy chyba z dwie stówki nowe ze sklepu.
  • Odpowiedz
@ecco: U mnie też hulała WIWA, bo ojciec chciał przyoszczędzić. Moim zdaniem ten sprzęt był okropnym gównem, które gdy się rozgrzało nie czytało żadnej płyty
  • Odpowiedz