Wpis z mikrobloga

ja jestem ciekaw, czy kasjo jest opóźniony umysłowo, tylko nikt go jeszcze nie zdiagnozował, czy jest aż tak dobrym aktorem, że przez tyle lat udaje opóźnionego. Fascynujące
#famemma
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: Wydaje mi się ze akurat do pewnego momentu udawał bo kiedyś potrafił jeszcze nagrywać filmiki jak wyjasniał ambra na balkonie czy inne xD a teraz poprostu zapomniał chyba ze udaje i stał się takim kogo grał xD
  • Odpowiedz
@jaro1279: w sumie to jo. Kiedyś on się wypowiadał po prostu głupkowato i prosto, ale miało to jakiś sens. A teraz?
YYYY KOKO SZANEL, TAKEFJUT, BOMBEL YYYYY
  • Odpowiedz
@ziko100: CTE to chodzi o to, że od przyjmowania ciosów na łeb się głupieje? (w takim dużym skrócie)
Bo jak o to Ci chodzi, to Kasjo chyba nie miał tyle walk co Adamek czy Gołota, żeby go tak odkleiło.
Tym bardziej, że na początku jego kariery w FAME mówił tylko głupkowato, a teraz go całkiem odkleiło. A w FAME jakoś mocno w łeb nie obrywał
  • Odpowiedz
@marv0oo: on miał bardzo bogata karierę w boksie amatorskim paradoksalnie. Parę razy był medalista mistrzostw Polski do tego pewnie miał ostre przygotowaniach do parke i wrzoska to swoje na treningi przyjął. Ale takie nabyte jąkanie, zapominanie słów, problemu z czytaniem i gubienie wątku są bardzo charakterystyczne. Jest dużo filmów o tym po ang zwłaszcza kontekście boksu i futbolu amerykańskiego
  • Odpowiedz
@ziko100: znaczy ja rozumiem o co Ci chodzi i wiem, że takie zjawisko istnieje. Ale u Kasjo to tak dziwnie, bo on w FAME za bardzo w łeb nie dostawał, tym bardziej od kogoś z wagi ciężkiej. Więc dziwne, że od czegoś takiego mu się odkleiło
  • Odpowiedz
@marv0oo: Takie obrażenia po czasie często się kumulują i nasilają objawy wcale nie w trakcie kariery a zaraz po skończeniu. U kasjo dochodzi jeszcze problem alkoholowy który nasila te procesy. To nie udar tylko powolne zaburzenia sieci neuronalnych po cyklicznych mikrowstrzach mózgu o czaszkę
  • Odpowiedz
@ziko100: to z ciekawości zapytam - jakby teraz w ogóle przestał walczyć i trenować sztuki walki, to to mu się może nadal pogłębiać, czy już będzie takim wrakiem jakim jest i tyle?
  • Odpowiedz