Aktywne Wpisy
A ja mam taką nocną rozkmine niczym Bonus BGC
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
#powstaniewarszawskie #warszawa #polska #kiciochpyta
Jakiś kretyn rozprzestrzenia fejki nt. Powstania Warszawskiego, dzieciaki, których zainteresowania kończą się na anime niestety to łykają. Wyjaśnienie typa i pisanie komentarzy, że podaje fałszywe informacje kończy się tym, że kretyn kasuje komentarze i blokuje.
Dzieci w Powstaniu Warszawskim NIE WALCZYŁY NA PIERWSZEJ LINI, NIE BYŁY WYSYŁANE DO WALKI Z BRONIĄ. Broń była bezcenna, było jej bardzo mało, w dużej mierze była zdobyczna. Brakowało jej dla żołnierzy, a
Jakiś kretyn rozprzestrzenia fejki nt. Powstania Warszawskiego, dzieciaki, których zainteresowania kończą się na anime niestety to łykają. Wyjaśnienie typa i pisanie komentarzy, że podaje fałszywe informacje kończy się tym, że kretyn kasuje komentarze i blokuje.
Dzieci w Powstaniu Warszawskim NIE WALCZYŁY NA PIERWSZEJ LINI, NIE BYŁY WYSYŁANE DO WALKI Z BRONIĄ. Broń była bezcenna, było jej bardzo mało, w dużej mierze była zdobyczna. Brakowało jej dla żołnierzy, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pizze pieczecie na samej górze, po środku czy na dole piekarnika? Chodzi mi na formie/blaszce piekarnika. Kamień nie jest uwzględniany.
Pizza na której wysokości?
Dół i środek są dobre do drożdżóweczek które z racji długiego czasu wypieku (5 minut plus) przypaliłyby się z góry, ale nie do picki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Takie klasyczne na pizze to na maksa rozgrzać piekarnik tak żeby grzałka górna się wyłączyła, wtedy otwierasz drzwi i "oszukujesz" piekarnik który nagrzewa znów górną grzałkę, wtedy wsuwasz pizze na kamień który jest u góry na maxa.
Dobry domowy piekarnik do pizzy to gaz+prąd. Można grzać tym i tym i wtedy się wysoka temperatura tworzy.
Koszt upieczenia ze składnikami przyjmuję max 15 zł. Czemu pizzerie chcą te ~50 zł za placek (zwłaszcza, że mniej składników nakładają)? Zawsze zamawiałem salami z dodatkową porcją salami.
https://docs.google.com/document/d/1MRwbbbTvpeREmDCans6zHDF7QBu_Ug6Hvl13XouvEbo/
Plik zapisany. Na opakowaniu mąki jest informacja o zawartości białka? Muszę to sprawdzić. ;)