Aktywne Wpisy
lord-nihilus +119
darkmen2905 +287
Ostatnio koleżanka, która ma młodszą siostrę, mieszkającą w dość dużym mieście na północy Polski opowiadała mi o Jej sytuacji życiowej. Wyjechała nas studia do tego miasta, tam poznała faceta, z którym jest już 2 lata i przez ten okres czasu też mieszkali w wynajmowanym mieszkaniu. Dzieci nie mają. On w miarę dobrze usytuowany, ale nie żeby srał kasą na prawo i lewo, Ona w trakcie ambitnych studiów. Jako, że ileż można dawać
Dostałam z moim partnerem zaproszenie na #slub i #wesele niby wszystko spoko, ale zastanawia mnie co myśleć o pewnej rzeczy. Otóż na zaproszeniu znajduje sie rymowanka. Coś o związku, troche sprośnie no i druga połowa wierszyka rymowanki jest o pieniądzach. Ogólnie, że im więcej nam wrzucicie do koperty, tym bardziej młodzi będą zadowoleni, będzie więcej dzieci itd
#wtf #pytanie
Fragment przykładowy:
...
Szczerze to wcześniej nie spotkałam się z takimi wierszykami. Czy uważacie, że to jest spoko? Mam wrażenie, że wprost nie chcieli mówić o kasie, ale napisali wierszyk i tam przekazują gościom, żeby wrzucali dużo kasy. Przy dawaniu zaproszenia jeszcze sie chwalili tym wierszem i hihrali sie, że dużo kasy coś tam wykosztowali sie itp
Spoko to jest czy niezbyt?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #634fc5e05debf7291e793825
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Co oni myślą, że goście są uposledzeni i nie wiedzą, że na wesela daje się koperty?
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Za dużo sobie dopowiadasz.
Może czas odstawić wykop, skoro uważasz, że można tam to przeżywać.