Aktywne Wpisy
Walimbrachol +272
Janusz-Koriwniak +47
Ostatnio widzę cały czas 17 18 latki w socialach na Teneryfach i innych Rodos, jak ja was nie nawidzę.
19 latkowie z furami za 20k, jak ja was nienawidzę.
25 latkowie z własnym mieszkaniem, jak ja was nienawidzę.
Nienawidzę, bo wiem, że wam to tatuś dał na urodziny, a ja będę na to harował 40lat.
#przegryw #bieda #samochody #nieruchomosci
19 latkowie z furami za 20k, jak ja was nienawidzę.
25 latkowie z własnym mieszkaniem, jak ja was nienawidzę.
Nienawidzę, bo wiem, że wam to tatuś dał na urodziny, a ja będę na to harował 40lat.
#przegryw #bieda #samochody #nieruchomosci
#pcmasterrace
W ogóle intel byłby lepszy w tej półce cenowej. Obudowę bym zmienił, za niewiele więcej można wziąć coś naprawdę fajnego np. Lian Li Lancool 215. Nie rozumiem czemu dysk na SATA jak możesz na m.2 wziąć przecież. Zasilacz nie chcę mi się sprawdzać czy ma 10 lat gwarancji ale jak nie to weź taki z 10 latami np. seasonica
- wykupienie pierwszej partii (?) 4090 w 5 minut
- odwołanie 4080 12 gb
- nowe drivery co dają boosta na 30XX
- przesuniecie nowych GPU od AMD
XD
no coz, lipa xD
@ShadyTalezz, @MrPrado30:w takim razie procek 5600G wymieniam na 5600x,
@ShadyTalezz, @ulver86 : dysk też w takim razie będzie zmieniony,
@ShadyTalezz obudowa siada mi bardziej ta co była (。◕‿‿◕。
Nie wiem czemu zostałeś przy ryzenie bo zestaw na intelu byłby po prostu lepszy ale ok. Jak już jesteś na tym ryzenie to te RAMy są spoko tylko fajnie byłoby je podkręcić bo mają do tego spory potencjał a ryzeny lubią się z szybkimi ramami.
no spoko, ona nie jest zła jakaś pod względem funkcjonalności i przewiewności ale jednak jakość wykonania nie jest
P.S.1
Jakbyś miał wymienić procka na intela i płyte główną na jakąś inną w tym zestawie, żeby wyszło finansowo mniej więcej tyle samo to jakie podzespoły byś wybrał?
P.S.2
Zakładając, że masz +/- 7k na złożenie kompa i na grafę musisz wyłożyć +/- 3300, to jakiego kompa byś złożył
w coś takiego bym szedł:
https://proline.pl/koszyk/a907cba8
ewentualnie bym pomyślał żeby dołożyć do 12600kf jak ci się przyda mocniejszy procek(np. grasz w tytuły esportowe i chcesz dużo fps w fullhd w nich).