Wpis z mikrobloga

@cl-sr: uja dobre, z 3 zł może ma za 1000 wyświetleń, zielony pokazywał ile miał na nagrywaniu czy to z Kononem czy z tym z rolników Podlasie to miał płacone 2 zł za 1000 wyświetleń przy monetyzacji i nie patologicznym kontencie. Wardęga im wyliczył że mają koło 30 może 40 tys zł jak mieli miesiąc gdzie mieli ponad 12 mln odsłon.
@cl-sr: czyli Wardęga też się mylił i internet te się myli gdzie wszędzie znajdziesz info że płacone w Polsce na YT jest 1-5 zł za 1000 ale carronier który wbrew wszystkim faktom mówi o 10 a nawet 25 zł za 1000 to dobre info?? XDDD to ładnie skoro Wardedze płacą kilka razy mniej za 1000 wyświetleń.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ivan_Sekal: Po 1. to o Wardędze dopisałeś po tym jak Ci odpowiedziałem. Po 2. nigdzie nie napisałem że Wardęga się myli (bo tego nie widziałem), tylko wskazałem że porównanie warunków ekopeta do mlecznego syfu jest idiotyczne. Max kwota z Socialblade przy dzisiejszym kursie daje 82,5 koła. Nawet jak zarabiaja 30-40 kafli a konon dostaje z tego 3-4 koła to jest to #!$%@? nieświadomego na kasę, tyle w temacie.
@cl-sr: co ty pieprzysz o Wardedze pisałem od poczatku. Wini ostatnio mówił w swoim programie że zarabia z kanału 20 tys około a ma po 4 mln wyświetleń. Wardęga mówił to samo czyli nie 5 dolarow a 5 zl płacą temu pajacowi się waluty pomyliły. I nie jest to #!$%@? nieświadomego bo jak ty idziesz do kogo pracować to też ci szef nie mówi ile twoja praca jest warta i ile
@Ivan_Sekal: Idź weź leki, złapałem cię za rękę to zacząłeś wyzwiska. Rozmawiałem z tobą normalnie to ci spiekło dziurę, dziwnym trafem jak gadka była o biednym górskim chłopaczku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Won na czarno psychotropy wpierdzielać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Screen piękny, wykop nie pokazuje jak się post edytuje, przygłupie.