Wpis z mikrobloga

ej #lodz jak sie wam mieszka na #teofilow ? dobrze? niedobrze? moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze?
szukam największych plusów i minusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
f.....n - ej #lodz jak sie wam mieszka na #teofilow ? dobrze? niedobrze? moim zdaniem...

źródło: comment_1665923147q2RzOzGHsp4CXnv21Xq0sR.jpg

Pobierz

Dobrze?

• Dobrze! 23.2% (16)
  • Nie dobrze :( 21.7% (15)
  • Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie 55.1% (38)

Oddanych głosów: 69

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@flown: zwykłe blokowisko z prlu, blisko dużo zakładów pracy, sklepów sporo, szkoły itp ale to kwestia organizacji komunistycznych osiedli. Problemy takie same jak każdym innym blokowisku: małe mieszkania, cienkie ściany, problemy z parkowaniem. Pobudowali trochę nowych bloków, ale no one są już ciut dalej od cywilizacji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@flown: jest w pytę. Spokój, stosunkowo dużo zieleni, jakieś parczki czy ogrody jordanowskie, lidle, biedry czy inne zabki w zasięgo bliziutko a do centrum 15 min autem. No i dużo dziadków - dla mnie to plus bo przez to jest spokojnie. Teofilów A here. okolice traktorowej / rojnej
  • Odpowiedz
  • 1
@flown: a no i @dezerter10 ma rację co do geubości ścian - mi jakoś nie przeszkadza ale są cienkie i żeby na spokojnie pogadac o interesach zaleca się puszczenie muzyki. Mieszkania są i małe i większe, z parkowaniem ujowo, falt - wynajmuję garaż więc jakoś nie odczuwam problemu ale widzę, że jest. Mi się w sumie osiedle podoba
  • Odpowiedz
  • 3
@flown: Mieszkałem 3 lata w bloku kurniku. Małe okna, cienkie ściany. Słychać wszystkich sąsiadów. P--------e z miejscami parkingowymi. Czasem pierwsze wolne znajdowałem 300m od bloku. Raz mi samochód okradli, ale w nocy raczej spokój. Jest dużo zieleni, chociaż dla mnie było mocno klaustrofobiczne. Teraz mam już dom, ale jakbym miał wybierać mieszkanie w bloku to któryś Radogoszcz, na pewno nie Teofilów.
  • Odpowiedz
  • 3
@flown: Minusy:
1. Beznadziejny dojazd z każdej strony.
2. Brak miejsc parkingowych
3. Małe mieszkania
4. Stara infrastruktura
5. Pełno starych dziadów i podstarzałych januszy
  • Odpowiedz