Wpis z mikrobloga

Pycha, arogancja i buta jaką reprezentują niektórzy jest po prostu obrzydliwa. Wójcik, człowiek który wybił się i zarabia na Kononowiczu, na krytykowaniu go, próbuje być pierwszym moralizatorem. Jestem pod tym względem liberałem. Jeżeli człowiek nie został ubezwłasnowolniony, to może sobie nagrywać co chce, zresztą naprawde wydaje się wam że lepiej by miał w DPS? XD G---o by miał, wpadłby w taką depresje że po max 3 miesiacach kopnąłby tam w kalendarz. Krzysztof to człowiek moralnie zepsuty, na granicy upośledzenia umysłowego, ale na tym polega państwo prawa że do momentu ubezwłasnowolnienia ma prawo robić co chce, ma prawo do życia i działalności publicznej takie jak wy, jeżeli nie łamie ona prawa. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie mecenas Kaszewiak demaskując moralizatora Wójcika i tego drugiego.

Wójcik, przestań pić, idź do jakiejś pracy, nie kompromituj się więcej. Byłeś zerem, jesteś nim i pozostaniesz. Zarabianie na tym że chce się wysłać człowieka na śmierć jest gorsze niż zarabianie na filmikach z nim

#kononowicz #patostreamy #sprawadlareportera
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ContentMarketingExpert: w dupie to mam, Slawka nie lubię za cenzurę ale swoje zdanie w tej kwestii mam. obrzydliwe jest to sygnalizowanie cnoty gdzie tak naprawdę wszyscy wiedzą że chodzi o zniszczenie człowieka
  • Odpowiedz
@Czlowiek_Ludzki: A na czym zbudował swoją żałosną popularność? Na wykładach o fizyce kwantowej? O biologii molekularnej? Czy na chęci wysłania Konona do DPS czego on nie chce i przeraźliwie się boi? Mierny alkoholik bez żadnych perspektyw któremu nie wyszła kariera piłkarska chciał się przyspawać do uniwersum i je zniszczyć. Tak, to wasz idol. A jak tam bilbordy?
  • Odpowiedz