Aktywne Wpisy
Angmac +186
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +94
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
takie z kiedyś. większości nigdy nigdzie nie wrzucałem, więc why not #chwalesie ¯\_(ツ)_/¯
a jeśli doliczyć wrzucane już na #floatingtowardsthesun to wychodzi:
857,29 + 38,56 + 15,62 + 10,62 + 25,66 + 14,46 + 14,35 + 26,64 + 4,8 + 3,8 + 5,8 + 5,6 + 7,0 = 1030,2
to tyle jeśli chodzi o moje udokumentowane #chodzenie.
// mapki w komentarzach w kolejności chronologicznej (wymienionej na początku wpisu). jeśli przestanę wrzucać, to znaczy że dostałem limitem.
#opilkiselera #btbam