Aktywne Wpisy
kamilek123 +22
Jak wasi rodzice reagują, że siedzicie na neet? Ja ostatnią maturę miałem w poniedziałek, więc dopiero 3 dzień siedzę, a już 2 dzień #!$%@? i matka daje mi znać jaki ze mnie nieudacznik bo se filmy oglądam i nie mam pracy wtf. I jeszcze chcą bym do wojska szedł, bo dostałem list o zasadniczej dobrowlonej służbie
#przegryw ##!$%@? #samotnosc #neet #przegrywpo30tce #depresja #wychodzimyzprzegrywu #gownowpis
#przegryw ##!$%@? #samotnosc #neet #przegrywpo30tce #depresja #wychodzimyzprzegrywu #gownowpis

Soothsayer +82
dzisiaj podczas biegania wybiegłem prosto na dzika, na szczęście zesrał się równie mocno co ja i zamiast atakować to #!$%@?ł tak jak ja xD w ogóle to ciekawe bo wczoraj też go widziałem, ale dalej i chyba nie ma żadnego stada, biedak nie rucha i tylko się szwęda to tu to tam, zrobiło mi się go szkoda
Dzwoniłem po aptekach i nigdzie nie ma i w hurtowniach też nie sprzedają już tego
Da się to zamówić z jakiegoś innego kraju albo jest jakaś szczepionka alergiczna, która zawiera podobne alergeny?
Takie alergeny zawiera ta szczepionka:
- Betula verrucosa
- Alnus glutinosa
- Corylus avellana
#alergia #zdrowie #leki #recepta #nfz #medycyna #apteka
Dzwoniłem do 7 aptek i wszędzie powiedzieli, że nie ma i że nie da się zamówić, bo nie ma w magazynach. Dzwoniłem nawet do aptek z innych województw i to samo
https://goo.gl/maps/DADgvUuuBBUZaH1s5 Apteka Niezapominajka dla Całej Rodziny
D R A M A T
Same trawy robiłem, ale kupiłem t+d, robię cykl początkowy żeby drzewa rozpocząć.
Kupiłem też t+d na zapas, z datą ważności do końca przyszłego roku