Aktywne Wpisy
kamilek123 +619
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
yosemitesam +52
Dodałem jeszcze raz, z tagami
Warto iść z hemoroidami do lekarza? On da coś więcej niż proctohemolan?
Macie jakieś polecane leki lub metody leczenia ich? Bo chyba się ich dorobiłem od pracy siedzącej niestety.
#hemoroidy #lekarz #zdrowie #pytanie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63452418c327744791406141
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Suplementacja diosminą (nie musi być proctohemolan) + procto glyvenol w czopkach.Niby lekarz mi przepisywał początkowo jeszcze coś na florę też w czopkach,ale kasy brakuje na takie zabawy a się obejdzie. Może i inne czopki też mają sens,nie próbowałem, wydaje mi się zresztą,że proctoglyvenol ma jakieś dodatki przeciwbólowe. Maści też mogą być ok,czego potrzebujesz - to już ustali lekarz.
Niestety leczenie nie jest proste - zwykle zaczyna sie od diosminy ( i nie bierze się jednej tabletki: 3-4, a realnie to zdarzało mi się i 6) - tak jak ci pisze @spoxman diosminex/diohespan (no generalnie diosmina) bo ci czopek początkowo do tyłka nie wejdzie tak potrafi to boleć. Otyłość,siedzenie na dupie,brak błonnika to główne powody. Albo niedobór płynów - nadmiernie zestalone gówno albo przestój wywołany biegunką - się robi twarde i klops w klopie... No jest jeszcze czasem jeden powód ale tęczowe dziwaki i kobiety które pozwalają swoim facetom na taki idiotyzm zasługują na konsekwencje - dupa jest do srania a nie do