@Tryggvason: a tak przy niedzieli i Familiadzie zapytam:
1. Czy musisz z kimś konsultować menu, czy to w całości Twoja broszka co podajesz w przyszłym tygodniu? 2. Są jakieś specjalne wymogi dietetyczne lub dietetyczne w związku z tym, że to statek i wyżywienie dla pracowników? 3. Czy masz określoną (np. przez armatora lub starego) maksymalną kwotę, w której musisz się zmieścić przy zamawianiu zaopatrzenia? 4. Jak wchodzi nowy człowiek na
@wonsz_smieszek: Poczułem się jak pod gradobiciem pytań xd
1. Z nikim nie konsultuję, menu wymyślam sam, ale maksymalnie 2-3 dni w przód bo często zmienia mi się koncepcja. 2. Ma to raczej wyglądać jak żywienie zbiorowe w stylu stołówki pracowniczej. Wymogi bardziej dotyczą czystości, kontroli temperatur i dat ważności. 3. Tu już zależy od armatora. U jednego miałem stawkę żywieniową, w której trzeba było się trzymać, a tutaj tak nie
@Tryggvason: @Bazooka: w dzieciństwie tylko polowałam na te z budyniem :D jak w szkolnym sklepiku przestali je zamawiać, to po prostu przestałam jeść kołaczyki.
Teraz za to często piekę ślimaczki drożdżowe właśnie z budyniem (。◕‿‿◕。) Czasem dla gości zrobię z twarogiem i rodzynkami ( ͡°͜ʖ͡°) ale i tak budyniowe wygrywają wszystko
@Tryggvason: Z tymi rodzynkami to trochę zaryzykowałam, pisząc o nich tutaj, ale ja z tych odważnych, jeszcze niejedno ostrzeżenie tutaj zarobię ( ͡°͜ʖ͡°)
#kuchcikmorski #gotujzwykopem #pieczzwykopem #bojowkapiekarska #pracbaza #pracanamorzu
1. Czy musisz z kimś konsultować menu, czy to w całości Twoja broszka co podajesz w przyszłym tygodniu?
2. Są jakieś specjalne wymogi dietetyczne lub dietetyczne w związku z tym, że to statek i wyżywienie dla pracowników?
3. Czy masz określoną (np. przez armatora lub starego) maksymalną kwotę, w której musisz się zmieścić przy zamawianiu zaopatrzenia?
4. Jak wchodzi nowy człowiek na
1. Z nikim nie konsultuję, menu wymyślam sam, ale maksymalnie 2-3 dni w przód bo często zmienia mi się koncepcja.
2. Ma to raczej wyglądać jak żywienie zbiorowe w stylu stołówki pracowniczej. Wymogi bardziej dotyczą czystości, kontroli temperatur i dat ważności.
3. Tu już zależy od armatora. U jednego miałem stawkę żywieniową, w której trzeba było się trzymać, a tutaj tak nie
@Tryggvason: cena sławy na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję :)
Teraz za to często piekę ślimaczki drożdżowe właśnie z budyniem (。◕‿‿◕。) Czasem dla gości zrobię z twarogiem i rodzynkami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale i tak budyniowe wygrywają wszystko
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ w smaku fajne, pasują do wielu rzeczy -, a wszędzie tylko hejt ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora