Aktywne Wpisy

WielkiNos +8

GryzeKisiel +7
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie

#lego #wroclaw
@Strzalka: dlatego napisałem:
Przed chwilą sprawdziłem i wskakują sety, nie wiem czemu u ciebie nie działa. Na pewno w PL próbujesz zakupy zrobić?
@Strzalka: a gdzie było info o jakiejś taksówce? Patrzę teraz na s@h i jest info o Rozbitek Ray, Podwórko Świętego Mikołaja, coś z Ninjago (Lloyd) oraz podwójne vip punkty. O taxi nic nie widzę.
Sprawdziłem też w necie strony na których zazwyczaj się pojawiają przecieki odnoście kalendarza lego, i też nic nie znalazłem (albo ślepy jestem, bo już trochę na ryj padam)
Icons 10297 Hotel butikowy (1099,99 zł) – starzejący się już “nowy” modular raczej nie trafi do szerokiej dystrybucji, a do tego sporo podrożał katalogowo. Patrzymy na “rabat” w wysokości ok. 350 zł. UWAGA: jeśli jesteście z Poznania lub Wrocławia, to warto skoczyć do sklepu stacjonarnego, gdzie do modularów obsługa dodaje jeszcze jeden gratis pod postacią Zabytkowej taksówki!