Aktywne Wpisy
gardzenarodowcami +458
trzeba być serio smutnym człowiekiem, żeby mieć ból dupy o tabletke dzień po XD #sejm
bkwas +714
No i stało się - wyprzedaję cały swój sklep! A że walentynki już za pasem chciałem skorzystać z tej okazji i zrobić potrójne #rozdajo! Plan jest sprytny i jak zawsze u mnie spóźniony xD
DZISIAJ LOSOWANIE jednej osoby która dostaje ode mnie świecące drzewko warte 200zł i jednocześnie uruchamiam kupon "WYKOP" w moim sklepie -20% na cały asortyment.
W piątek następne rozdajo i kupon ustawiam na -25%
W sobotę ostatnie
DZISIAJ LOSOWANIE jednej osoby która dostaje ode mnie świecące drzewko warte 200zł i jednocześnie uruchamiam kupon "WYKOP" w moim sklepie -20% na cały asortyment.
W piątek następne rozdajo i kupon ustawiam na -25%
W sobotę ostatnie
Zgodnie z tą zapowiedzią, wyrobili się przed końcem roku.
You can now buy Apple products — including the new iPhone 14 — with bitcoin
#bitcoin #kryptowaluty #gielda #technologia #apple #iphone
@cyberpunkbtc: czemu dwa siusiaki?
Sprawdź link który podrzucilem: https://finance.yahoo.com/news/apple-enable-crypto-payments-tap-150300322.html?guccounter=1
Apple To Enable Crypto Payments With ‘Tap To Pay’ by the End of 2022
Piszą tak jakby wcześniej nie było to możliwe.
Czy to jeszcze ma działać na jakiejś innej zasadzie?
Komentarz usunięty przez autora
Czyli chodzi o to że tap to pay wprowadza opcje przyjmowania płatności zbliżeniowo jak terminal płatniczy.
Rysiek tam swoją drogą nic nie widzę w pierwotnym artykule o unikaniu pośredników bo dalej chyba trzeba dodać sobie kartę takiego Coinbase do Apple Pay żeby zapłacić krypto.
Tak czy inaczej widzę krok w dobrą stronę ku adopcji bitcoina.
Swoją drogą ten terminal ma również przyjmować nie tylko płatności z Apple
Poważnie... Wczoraj zobaczyłem o tym info, skojarzyłem że niedawno było coś na ten temat, więc wygooglowalem, wrzuciłem to i tyle... Nie znam tematu ¯\_(ツ)_/¯
To nic przełomowego. od lat co chwilę jest coś w tym stylu. Przedwczoraj było o McDonaldsie w Szwajcarii, tydzień wcześniej o Coście na Gibraltarze. Jutro o tym wszyscy zapomną a pojutrze wrzucę kolejny news który ich striggeruje. Takie hobby,