Wpis z mikrobloga

@dean_corso: to przecież wina zasranego phoenixa a nie LN. Pluj się do zasranego custodial a nie do LN.
Ja cię nie ogarniam. Dlaczego nie użyjesz normalnego portfela w którym sam zarządzasz, tylko używasz tego gówna?

Ogarnij sobie blixt. Albo dla ciebie lepszy będzie https://sbw.app

A jak za grosze sobie zrobić pojemność przychodzącą tłumaczyłem ci wiele razy.
  • Odpowiedz
@dean_corso: jak nie przyjmie? O co ci chodzi? Mówisz że miałeś pojemność przychodzącą na kanale a Phoenix ją odebrał i otworzył do ciebie nowy kanał. To przecież wina zasranego phoenixa a nie LN. I to on pobrał od ciebie few za otwarcie nowego kanału i rezerwę na opłatę a zamknięcie.
  • Odpowiedz
@dean_corso: dobry, tylko gówniany Phoenix nie ogarnął AMP. AMP to właśnie rozbicie płatności na kilka części aby móc je przyjąć w kilku kanałach. Istnieje już jakieś 2 lata.

Atari, ile razy ci powtarzałem? IE musisz nikomu płacić za liquidity do ciebie. Otworz sobie sam swój kanał i od razu po tym wyplać część wartości np.
  • Odpowiedz
@dean_corso: nie, nie można ustawić innego noda. On tylko łączy się z nodem acinq i z nim otwiera kanały. Mało tego, phoenix nawet sam nie szuka trasy do płatności, tylko robi to za niego acinq.

AMP obsługują z automatu wszystkie nody od dawna. Nie trzeba tego konfigurować, jest domyślnie.

Czepiłes się tego gównianego portfela nie wiem z jakiego powodu. Ogarnij sobie sbw. Otwórz sobie ze dwa kanały z jakimiś normalnymi
  • Odpowiedz