Wpis z mikrobloga

@Anserys: Dużo większa jest rzesza fanów Oregano, którzy zgłaszają, niż w drugą stronę, a sradek z mariolą multikontami tego nie nadrobią.

@Rudy207: To jest kolejna kwestia, tyle niby spraw, programów i artykułów, a sobie dalej spokojnie kasę trzepie, a Oregano znowu z nami nie ma i to co raz szybciej spada.
A co by było gdyby jacyś źli ludzie z wykopu zaczęli krucjatę zgłaszania? Ciekawe czy duża ilość w krótkim czasie mogłaby spowodować że jutuba zareagowała by inaczej i kanały nabiałowe otrzymałyby to co powinny?
@Metyl_90: ekoludek w powyższym wpisie napisał, że 4ty, ja osobiście nie liczyłem ale tak może być.

nikomu się nie chce rafałka czytać, a co dopiero zgłaszać

@gagarin_kosmonauta: Z tym się nie zgłoszę, bo nawet po tagu widać jaka jest nienawiść i myślę, że jednak zgłoszenia na opiekunów lecą masowo.
@mielonka_madej: na śmietanowe kanały leciało swojego czasu dużo zgłoszeń, ale ekoprzegrywa raczej wszyscy mają w dupie albo po prostu mają ubaw z jego bezsensownych wpisów i go nie zgłaszają. Dziwne to wszystko jest bo chłop prawie nic nie wrzucał a tu znowu strike za prawa autorskie, może z tego lajta? Warto też pamiętać, że rafik tylko oficjalnych kanałów ma z 10, do tego pewnie też jakieś multi, a ekipa mcz to