Aktywne Wpisy
purpurek +4
iluvmypickle +4
pułap oszczędności między 30-60k jest dziwny, bo z jednej strony mogę kupić wszystko na co mam ochotę np. komputer, auto, wakacje itp a z drugiej strony nie jestem w stanie kupić za te pieniądze nic wartościowego np. działki budowlanej.
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
#iphone #apple
@Nie_znany: no nie ma na stronie... chodzi mi to czy nie ma permanentnie czy raz nie, a raz jest, czy ktoś śledził jak to wygląda
Komentarz usunięty przez moderatora
Od zawsze jest problem z dostępnością iPhonów zaraz po premierze. Zresztą to nie tyczy się tylko tych telefonów, PS5 dalej zdaje się jest ciężko kupić w normalnej cenie. Jak minie pierwsza fala zainteresowania (a powinno to nastąpić pewnie jakoś w listopadzie/grudniu) to będą dostępne od ręki wszędzie.