Aktywne Wpisy
sildenafil +237
Ekspert od wojny przestawia jak będzie wyglądała hipotetyczna ekstradycja wykopków, którzy uciekną za granicę przed śmiercią na froncie wojennym. Ekspert uważa, że kraje UE i NATO będą mogły odsyłać polskich obywateli do kraju w celu przymusowej mobilizacji.
Oczywiście w internecie wszyscy piszą: "to wyjadę do Paragwaju XD". Ale jaka jest prawda - dobrze wiecie, gdy wyłączacie internet i zostajecie z myślami sam na sam.
Większość z was nie wyjedzie bo nie będzie
Oczywiście w internecie wszyscy piszą: "to wyjadę do Paragwaju XD". Ale jaka jest prawda - dobrze wiecie, gdy wyłączacie internet i zostajecie z myślami sam na sam.
Większość z was nie wyjedzie bo nie będzie
WielkiNos +58
Faceci nawet nie wiedzą, że takie rzeczy się dzieją, bo ich to nie dotyczy.
#warszawa #pieklokobiet #molestowanie #truestory #logikaniebieskichpaskow
#warszawa #pieklokobiet #molestowanie #truestory #logikaniebieskichpaskow
#wykop #gownowpis
Komentarz usunięty przez autora
edit sprawdziłem profil i wpisy - troll dodający memy o ukraińcach/upa/banderze narzeka na poziom portalu XD
@guardofnothingness: zajrzyj we wpisy typa bo jest chyba jednym z tych na których narzekasz.
@guardofnothingness: pokaż mi gdzie napisałem tak któremuś użytkownikowi? Zakładasz sobie coś z góry i próbujesz z tym walczyć.
powiedz mi jak chcesz przekonać kulturalnie czy argumentami trolla? Albo znajome jest ci konto użytkownika Gon70 - jak ci się wydaje wyglądały dyskusję z tym typem?
https://www.wykop.pl/link/6842605/gon70-zostal-zbanowany-na-twitterze/
Wiesz raz w życiu zrobiłem błąd i wdałem się w