Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja zauważyłem, że wykop przed pandemią i wojną to był inny portal? Wtedy jeszcze można było czasem po prostu podyskutować z różnymi poglądami (i tak zdarzało się to rzadko, ale zdarzało się) . A teraz? Wszyscy tu nabuzowani jak sebix po fecie, najchętniej by cię zatłukli bo w 1% nie spodobał im się twój wpis albo zrobiłeś literówkę. Jakby jakaś wojna tu się zaczęła, tylko nie rozumiem kto z kim i o co. Serio zastanawiam się co tu można teraz robić poza trollowaniem agresywnych wykopków, bo pisać serio z nimi już się chyba nie da...

#wykop #gownowpis
  • 9
@WstretnyOwsik: Najśmieszniejsze, że możesz tu hejtować rosję do woli i zbierać setki plusów za wpisy w stylu "je#ać kacapów" i setki minusów za "slawa ukrainie" tylko dlatego że pomyliłeś się i napisałeś nazwę tego państwa z małej litery xD, ale jak i w tym przegniesz pisząc coś w stylu "ruscy do gazu" to... uwaga! - okrzykną cię ruską onucą i zaleją minusami xD Zawsze widząc takie wpisy zastanawiam się, czy to
@WstretnyOwsik: bo pisałeś proruskie albo antyukraińskie bzdury, nawet mam notkę przy twoim profilu więc musiałeś ostro nasrać bo nie dodaję ich często

edit sprawdziłem profil i wpisy - troll dodający memy o ukraińcach/upa/banderze narzeka na poziom portalu XD

@guardofnothingness: zajrzyj we wpisy typa bo jest chyba jednym z tych na których narzekasz.
@thewickerman88: Bo merytoryczna dyskusja z wykopkami na początku wojny nie wypaliła. I widzisz już tym wpisem pokazałeś że teraz na wykopie nie można mieć swojego zdania tylko trzeba być proukraińskim. A memy to wrzucam żeby się pośmiać z wykopków jak się gotują i wyzywają od onuc( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thewickerman88: Nie chcę Ci przepalić styków ale właśnie o tym piszę - wojna totalna i dzieleniem wszystkich na dwa obozy i hejtowaniem się wzajemnie, z czego nic nie wynika poza wzrostem ogólnej nienawiści na całym portalu. Mirek @WstretnyOwsik może sobie mieć poglądy jakie chce, co mi do tego? Olewasz albo próbujesz kulturalnie przekonać go, że jest w błędzie. A Ty pewnie napiszesz mu "jeb się onuco", dasz na czarno i jeszcze
A Ty pewnie napiszesz mu "jeb się onuco",

@guardofnothingness: pokaż mi gdzie napisałem tak któremuś użytkownikowi? Zakładasz sobie coś z góry i próbujesz z tym walczyć.

próbujesz kulturalnie przekonać go, że jest w błędzie

powiedz mi jak chcesz przekonać kulturalnie czy argumentami trolla? Albo znajome jest ci konto użytkownika Gon70 - jak ci się wydaje wyglądały dyskusję z tym typem?

https://www.wykop.pl/link/6842605/gon70-zostal-zbanowany-na-twitterze/

Wiesz raz w życiu zrobiłem błąd i wdałem się w