Wpis z mikrobloga

No zaraz nie wytrzymie (°° Od wczoraj mam inwazję much kamikadze, normalnie wpadają prosto w twarz, we włosy, co to kurde jest? Choroba ślepych much? Zmutowane muchy ninja? ( ͠° °) Zaraz chyba sobie zrobię lep, wczoraj wytukłam z 15, niby był spokój, teraz wstałam na chwilę do łazienki i od nowa ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#muchy #mutanci #stobolowdupyxandry
xandra - No zaraz nie wytrzymie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Od wczoraj mam inwazję much kamikadze, n...

źródło: comment_1664681245wkqBzIrozAWioP5pRlYqrN.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@xandra: @PotwornyKogut: Wszystkie muchy jesienią ewentualnie zima tak reagują bo po prostu już gdzieś się ułożyły do snu i zaczęły hibernację a Wy je w jakiś sposób budzicie, np włączając ogrzewanie w domach xD.
  • Odpowiedz
@futroznorek: Zastanawiam się skąd ludzie biorą tak prymitywne skojarzenia i co muszą mieć w głowie?

@Ogorek95: xDDD

@HaSSaN: W sumie to by się zgadzało, ale z aktualnymi modelami meteorologicznymi czeka nas za parę dni spore ocieplenie i to na dłużej, więc obawiam się, że zostaną
  • Odpowiedz
@futroznorek: Obawiam się, że nasz aktualny stan wiedzy nie pozwala na komunikowanie się z owadami z rodzaju musca domestica, ani w ogóle z żadnymi ¯\_(ツ)_/¯ Tak więc twoja sugestia jest nonsensowna.
  • Odpowiedz
@Ogorek95: Popełniasz błąd logiczny ponieważ to ja miałam zapytać muchy, a one mi odpowiedzieć. Może rozumieją oczywiste przesłanie polegające na przemocy fizycznej, ale to nie implikuje faktu, że sama mucha przy pomocy swojego otworu gębowego jest w stanie wyartykułować odpowiedź, no chyba że założymy, iż komunikują się telepatycznie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kressska: Ale zabawne, uśmiałam się po pachy. Nie nudzi się wam ta podłość? Czy po prostu lubicie się znęcać nad innymi? Bo jeden taki przyznał się, że robi to z własnej głupoty, bo inni tak robią i nawet nie wie o co chodzi. To wiele wyjaśnia.

@Trelik: Owszem, jakiś czas temu.
  • Odpowiedz