Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
Za równo 9 msc zaczynam randkowanie i tym razem nie będę brać tego, co się nawinie. Opisałam swój ideał i sprawdze w czerwcu 2023 roku jak ogromną cześć moich preferencji odpuściłam na rzecz zakochania się w jakimś z*ebie.

Must have:
- żeby był dobrym, porządnym i honorowym czlowiekiem
- starszy ode mnie
- ateista
- chęć mieszkania wszędzie po trochu
- brak dzieci, ale chęć ich posiadania ale dość późno
- monogamista
- brak przeszłości kryminalnej
- brak większych problemów z ortografia

Nice to have:
- inteligentny, niekoniecznie mądry
- muzyk z zawodu
- trochę grubasek
- zamiłowanie do jedzenia
- rozrzutny
- umie mówić po francusku
- miłośnik spacerów
- Biała rasa xdddd
- małomówny, spokojny
- ciemne kręcone wlosy i jasne, smutne oczy
- wymawianie głoski "r"
- godzenie się na spanie osobno, najlepiej osobne sypialnie
- miłośnik memow
- żeby znosił moje śpiewanie
- cieplolubny (dla mnie optymalna temp to ok 26 stopni)
- żeby mi rozczesywał włosy przynajmniej 2 razy w tygodniu
-najlepiej nie programista lub ktoś techniczny z IT

Czynniki dyskwalifikujące:
- konto na instagramie/snapchacie
- pracoholik
- praca w marketingu lub sporcie
- narcyzm, egoizm, traktowanie innych z góry
- uzależnienie od rodziny
- brak higieny (ser wiadomo gdzie, niespuszczanie wody w toalecie)
- chodzenie na kluby
- brak jajec
- cwaniakowanie
- patusiarscy koledzy
- owłosione plecy
- pasjonowanie się fotografią
- niepozwalanie mojemu przyszlemu pieskowi na wchodzenie na kanapę itd

I ciężko mi to nazwać, ale to nie zadziała jeśli nie będzie trochę dziwakiem. Chciałabym, żeby był kimś, komu będę mówić rzeczy typu "Ej ziomek dawaj nagrajmy dźwięk jak się r***amy, przetworzymy dźwięk na obraz, wydrukujemy na płótnie i powiesimy nad łóżkiem" albo w wieku 40 lat "dawaj bierzemy urlop na miesiąc i zatrudniamy się wtedy jako dostawca pizzy czy inna kelnerka" to żeby nie uciekł, a wręcz żeby miał podobne pomysły xd

Mam dziś piękny dzień więc zapraszam do #roastme, dajcie se ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gownowpis #logikarozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem
A.....a - Za równo 9 msc zaczynam randkowanie i tym razem nie będę brać tego, co się ...

źródło: comment_1664567964CTbLhZBpeYw3PUzeTuYC4l.jpg

Pobierz
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Mantusabra: mam wrażenie że to bardziej empatyczni i wrażliwsi ludzie, może też trafiłam na takich ale wśród muzyków naprawdę czuję się komfortowo, a np wśród programistów czuję się jak w gnieździe żmij słysząc cały czas jakieś obelgi w moją stronę itd. Nie wiem, po prostu kocham muzykę i byłoby cudownie z kimś dzielić tę pasję, a mało znam facetów którzy np pracują przykładowo w biurze, a wolny czas spędzają przy
  • Odpowiedz
@Anesa: pasjonowanie się fotografią najbardziej rozwaliło xD chodzi o nie fotografowanie dziewczyn czy co? ale ogólnie fajna lista, jestem ciekawa rezultatów. Muzycy zazwyczaj to słaby pomysł na stały związek :( sama mam ogromną słabość do pianistów ale ciężko spotkać normalnego.
  • Odpowiedz
  • 0
@oszty: kto nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie lubię robić zdjęć, mieć robionych ani ich oglądać, a wszyscy dookoła to kochają i jestem tym b----------a, jak mam pozować do zdjęcia to czuję straszną żenadę xd a no i takie rzeczy typu: nie mogę dotknąć jedzenia które przyniósł mi kelner dopóki osoba z którą jem nie cyknie foty na instagrama, no kurna

Wiesz co jak tak
  • Odpowiedz
  • 1
@oszty: mam dużo ziomków pianistów, dwóch z nich przeszło do półfinału konkursu chopinowskiego! Więc jak coś to podbijaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zauważyłas też że muzycy piją najwięcej? XD szczególnie śpiewacy
  • Odpowiedz
@Anesa: nie wyobrażam sobie jakiej urody musiałabyś być, żebym przyjął takie oczekiwania. Przymioty charakteru przemilczę bo widać między wierszami. Na szczęście nie odpowiadam warunkom granicznym więc życzę jedynie powodzenia!
  • Odpowiedz
@Anesa: to po prostu taka rada od wujka piekarza anona z internetu, który zyje 10 lat dłużej i widział jak to wygląda u koleżanek w podobnym wieku. 24 lata to juz ten moment kiedy twój wygląd będzie z roku na rok się pogarszał, a nie polepszał. Biologia to k---a i nic się z tym nie zrobi.

Media i przyjaciółki mówią że masz czas i żebyś się wyszalala. Że kobiety jak
  • Odpowiedz
  • 2
@karmazynowy_piekarz: ostatnio posłuchałam serducha i okazało się że chłop latami się ku*wił xd wypisałam połowę jego cech jako czynniki dyskwalifikujące bo mam dość takich porażek w życiu.

Poza tym nie chce szaleć, czy to nie wynika z posta? Po prostu nie chce mieć wcześnie dzieci bo nie wyobrażam sobie mieć je z kimś kogo znam krócej niż 5 lat. Jak najbardziej mam czas, wolę umrzeć sama niż brać co się
  • Odpowiedz
  • 0
@kosmita: no wiadomo uroda najwazniejsza xd wtedy już można być z kimkolwiek pod warunkiem że jest piękny xdddd
A konkretnie co widać między wierszami? Bo ja sama nie bardzo wiem
  • Odpowiedz
  • 0
@norbertb2: bo ja kocham język francuski i rozpływam się słuchając go, cieszę się z wszystkiego co francuskie w zasadzie xd
Nie te zawody bo ja sama programuje i większość czasu spędzam z programistami, nie chciałabym też tego mieć w domu. Okay to bjere. Sybi albo zdjęcia benka poproszę na priv
  • Odpowiedz