@Dewasta: Anastazja owszem ale Angela? Jak dla mnie bardzo ładne ale przeciętna dość z typu urody, powiedziałabym że ocenilabym na mniej więcej podobnym poziomie co Karmę
@Lolek1011: nie o wygląd chodzi ale o charkter, widać że grupa jej nie kupiła, zbyt spokojna, zbyt prawdomówna, zbyt mało snuła intryg, zbyt mało agresywna... nie ten poziom :P
@Lolek1011: w sumie jedyny problem Karmy tam to jej wiek, żeby chociaż dobrali faceta 1-2 w podobnym wieku, a tak co z tego że fajna,inteligentna, jeśli któryś by poczuł do nie coś to i tak zaraz byłyby gadki że związał się dla ciepłych kapci, że nie bo łączy ich coś więcej poza-tym faceci zdecydowanie wolą młodsze
@Lolek1011: Ja nie wiem co wyście się nagle w tej lasce tak zakochali xD Cały swój pobyt była tylko kimś na kogo Adam mógł przeskoczyć gdy Andżela nie chciała już się bawić w jego gierki
@Lolek1011: Jak dla mnie wygląda normalnie, jest ładna, nie jest typem Barbie jak Magda ale czy każda laska musi być typem Barbie by zostać uznana za atrakcyjna? Biiiicz please, tu jednak większość facetów na tagu i masz
#hotelparadise
żeby chociaż dobrali faceta 1-2 w podobnym wieku,
a tak co z tego że fajna,inteligentna,
jeśli któryś by poczuł do nie coś to i tak zaraz byłyby gadki że związał się dla ciepłych kapci, że nie bo łączy ich coś więcej
poza-tym faceci zdecydowanie wolą młodsze