Wpis z mikrobloga

#programista15k
Kocham tę pracę- home office, w tygodniu moze popracuję 5h łącznie - tak dużo, bo lubię z---------ć, a reszte czasu se gram, oglądam, cosik ćwiczę albo śpię
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kocham tę pracę- home office

@Liryczne_MMA: a ja nienawidzę, dojazdy do pracy dawały mi takie poczucie oddzielania pracy od życia. Wracając do domu czułem tę ulgę że już wolne, czułem że idzie weekendzik i będzie git, wiedziałem jaki jest dzień tygodnia bo zawsze było wszystko trochę inaczej w drodze do biura i w biurze. Było to uczucie początku nowego tygodnia, było to uczucie że już jest połowa tygodnie, było to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@duzeelobenc: @Uvmeneal: @sha128: brzmicie trochę jak taki niewolnik co musi być pod butem pana. Skoro i tak każdy jest zmuszony pracować to dlaczego sobie tego nie ułatwić?

Pracowałem stacjonarnie, HO,wróciłem do pracy w biurze i się zwolniłem bo miałem dość tracenia czasu rano i po pracy.
@Liryczne_MMA: teraz sobie wstaje o 6:55, odpalam sprzęt, jak przerwa to robię obiad, a nie tracę na jakieś
  • Odpowiedz
brzmicie trochę jak taki niewolnik co musi być pod butem pana. Skoro i tak każdy jest zmuszony pracować to dlaczego sobie tego nie ułatwić?

@zielony_goblin: ale co Ty się d----------z z jakimś niewolnictwem? Czy ja Ci coś cisnę z tego powodu że wolisz pracować z domu?

dla mnie to żadne ułatwienie pracować zdalnie
  • Odpowiedz