Wpis z mikrobloga

Mirki czy ktoś z was budował masę na keto? Pytam bo wyszedłem z keto żeby budować masę ale samopoczucie i jakość życia tak spadły, że nie wiem czy to wytrzymam. Dodam, że na keto czułem się świetnie, wyniki badań też miałem dobre.
#keto #masa #dieta #mirkokoksy
  • 10
  • Odpowiedz
@swiezak93: ketokocur twierdzi, ze budował ale cholera go wie. Zawsze możesz iść na low carb czyli coś po środku. Ja teraz jestem na czymś takim co promuje dr Saladino i komfort życia mi nie spadł jakoś drastycznie.
  • Odpowiedz
  • 1
@luk04330 ostatnio oglądałem jakiś stary film ketokocura i mówił tam, że przed keto ćwiczył 4 lata na węglach więc tu mam wątpliwości czy jego wygląd to zasługa keto.
  • Odpowiedz
@swiezak93: zbudował na węglach ale twierdzi, że na keto też buduje ale jakoś tam inaczej. Nie wnikam i się nie znam ale chyba faktycznie jak chcesz mieć dużo mięsa to węgle.
  • Odpowiedz
@swiezak93: Od 3 miesięcy ćwiczę. Dieta to lowcarb/keto. Siła w górę, obwody w górę, waga stoi w miejscu. Ale u mnie jest tego typu problem, że w lato nie jestem w stanie zjeść więcej niż 2500 kcal.
  • Odpowiedz
@luk04330: nie bylo wielu badan na temat budowania masy. W wiekszosci przypadkow masa miesniowa na keto spadala ale zdarzalo sie komus ja utrzymac. Raczej nie ma mowy o budowaniu masy na keto. Sztuka jest samo jej utrzymanie (przynajmniej naturalom)
W kazdym razie na redukcje keto jest super. Czuje sie tez swietnie ale jest tyle smacznych wegli ze jak tylko sie wytne wracam do wegli i jakis cykl sdrol, enan + cos
  • Odpowiedz