Aktywne Wpisy
![Aureolus](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Aureolus_066tg2llbI,q60.jpg)
Aureolus +37
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
![SzubiDubiDu](https://wykop.pl/cdn/c3397992/SzubiDubiDu_K0kfJvOeMN,q60.jpg)
SzubiDubiDu +447
Samochód idealny do spłonięcia żywcem.
Oto Ford Pinto produkowany w latach 1970-1980. Zasłynął tym, że zbiornik paliwa umieszczono dokładnie za tylnym zderzakiem. Każda większa stłuczka, która wgniatała zderzak powodowała też rozerwanie zbiornika paliwa co często kończyło się zapłonem mieszanki.
Dodatkowo przez pierwsze dwa lata zbiornik paliwa nie był niczym osłonięty. Dopiero od 1973 dodano szynę, która częściowo chroniła zbiornik. Żeby to było mało to jeszcze przy poważniejszych wypadkach drzwi się blokowały i nie było szans ich otworzyć. Ponadto podłoga auta była rozdzielona przez co ogień szybko przedostawał się do kabiny.
Ale
Oto Ford Pinto produkowany w latach 1970-1980. Zasłynął tym, że zbiornik paliwa umieszczono dokładnie za tylnym zderzakiem. Każda większa stłuczka, która wgniatała zderzak powodowała też rozerwanie zbiornika paliwa co często kończyło się zapłonem mieszanki.
Dodatkowo przez pierwsze dwa lata zbiornik paliwa nie był niczym osłonięty. Dopiero od 1973 dodano szynę, która częściowo chroniła zbiornik. Żeby to było mało to jeszcze przy poważniejszych wypadkach drzwi się blokowały i nie było szans ich otworzyć. Ponadto podłoga auta była rozdzielona przez co ogień szybko przedostawał się do kabiny.
Ale
![SzubiDubiDu - Samochód idealny do spłonięcia żywcem.
Oto Ford Pinto produkowany w la...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/94d26b8f56b90faefa66e13217b9cc994d10b5b95a54afd6ec86fd4224943930,w150.jpg)
źródło: pinto
Pobierz
#gielda #short #apple
źródło: comment_1664223098viytfgptTtPrsRimOhd4Ed.jpg
PobierzPosluchaj...
Ostatnio rozmawiaismy o gazie pamietasz?
Mowilem,ze ten wykres wyglada idealnie i spokojnie na 6.5.sie zatrzyma a kosztowal w tym momencie 7.8
Zamiast podziekowac,to szukasz
Zegnam,juz nigdy nie pisz pod moimi postami
ale masz spine xD
nie neguje tego co piszesz, nie załapałes a kilkadziesiąt osób doceniło moj komentarz :D
luzuj mireczku
Nie ladnie sie zachowujesz,bez kitu
Jak robilem screeny to bredzili kup nowy telefon,bo masz rozbita szybke,na co odpisywalem,ze mi nie przeszkadza,spisuje sie doskonale,nie przywiazuje do tego absolutnie zadnej wagi,gardze osobami co kupuja telefony
Po 5-7kola na raty,a w kieszeni pustka,patologiaze
Nie musze sie #!$%@? telefonem dowartosciowywac,bo to
A co do gazu bo widze, ze masz na niego duze cisnienie... nie jestes sam na #natgas i nie badz taki pewien, ze moje wesjcie w to aktywo było dzieki Twoim wpisom. Luzuj, serio. Bez spiny.
Wiekszosc to popaprance ktore mam od dawien dawna na czarnej,ktorym udowodnilem,ze maja zero pojecia o ekonimi,gospodarce
Od razu na czarna polecieli ,nie mam zamiaru czytać jakis farmazonow,od inwestorow z czasow odpalonych drukarek
Dlatego teraz jest ok,lepiej przeczytac jeden konkretny post,niz dziesiatki syfu
Rozumiem,w ogole sie do tego nie poczuwam
To jest Twoj osobisty sukces i gratuluje,jednak po,Twojej stronie nalezala decyze czy wejsc czy nie i podjales dobra decyzje
I tego bym oczekiwal,ze mowimy sobie istotne sprawy,bo jedziemy na tym samym wozku,kazdy chce wyleszczy grubasa a nie czepianie sie #!$%@?
Dobrego wieczoru a raczej nocy