Wpis z mikrobloga

@widmo82:
Nie ladnie sie zachowujesz,bez kitu
Jak robilem screeny to bredzili kup nowy telefon,bo masz rozbita szybke,na co odpisywalem,ze mi nie przeszkadza,spisuje sie doskonale,nie przywiazuje do tego absolutnie zadnej wagi,gardze osobami co kupuja telefony
Po 5-7kola na raty,a w kieszeni pustka,patologiaze

Nie musze sie #!$%@? telefonem dowartosciowywac,bo to
  • Odpowiedz
@Byku_of_wall_street: ej ale Ty piszesz o jakiś promilowych komentarzach pasożytów, ktorzy sami nic nie wrzucają tresciwego na tag a przypi3rdalaja sie do innych o pierdoły. do ciebie o zmiane telefonu na lepszy.
A co do gazu bo widze, ze masz na niego duze cisnienie... nie jestes sam na #natgas i nie badz taki pewien, ze moje wesjcie w to aktywo było dzieki Twoim wpisom. Luzuj, serio. Bez spiny.
  • Odpowiedz
@widmo82:
Wiekszosc to popaprance ktore mam od dawien dawna na czarnej,ktorym udowodnilem,ze maja zero pojecia o ekonimi,gospodarce
Od razu na czarna polecieli ,nie mam zamiaru czytać jakis farmazonow,od inwestorow z czasow odpalonych drukarek
Dlatego teraz jest ok,lepiej przeczytac jeden konkretny post,niz dziesiatki syfu
  • Odpowiedz
@widmo82:
Rozumiem,w ogole sie do tego nie poczuwam
To jest Twoj osobisty sukces i gratuluje,jednak po,Twojej stronie nalezala decyze czy wejsc czy nie i podjales dobra decyzje

I tego bym oczekiwal,ze mowimy sobie istotne sprawy,bo jedziemy na tym samym wozku,kazdy chce wyleszczy grubasa a nie czepianie sie #!$%@?

Dobrego wieczoru a raczej nocy
  • Odpowiedz