Aktywne Wpisy

tojapaweu +45
Wyobraźcie sobie teraz, gdyby to zrobił młody, wysportowany gościu, który planował akcję od miesięcy, a nie n------y 60 latek, który pod wpływem impulsu bierze sobie swoja wiatrówkę do przeganiania kota sąsiadów i wali w biały dzień do członków rodziny.
W innej sytuacji, nawet nie ma sensu zaczynać obławy. Szkoda kasy. Puścić tylko Interpol i modlić się, że Niemcy przypadkowo go namierzą na stacji benzynowej.
#limanowa
W innej sytuacji, nawet nie ma sensu zaczynać obławy. Szkoda kasy. Puścić tylko Interpol i modlić się, że Niemcy przypadkowo go namierzą na stacji benzynowej.
#limanowa

naplasterki +2
#limanowa Rozkmińmy na chłodno.
Odpada raczej opcja (na razie), że chłop wpadł w bagno i się utopił. Jeszcze chyba też nie strzelił samobója. Co mógł zrobić? Schować się w lesie, może nawet miał jakąś ziemiankę, bunkry czy inne cuda bardziej znane można wykluczyć. Przeszedł przez granicę? Ukrywa się u ziomka albo zaufanej rodziny? Wziął kogoś na zakładników?
Odpada raczej opcja (na razie), że chłop wpadł w bagno i się utopił. Jeszcze chyba też nie strzelił samobója. Co mógł zrobić? Schować się w lesie, może nawet miał jakąś ziemiankę, bunkry czy inne cuda bardziej znane można wykluczyć. Przeszedł przez granicę? Ukrywa się u ziomka albo zaufanej rodziny? Wziął kogoś na zakładników?

Oprócz tego mały bugfix pod Chrome.
W planach mam oprócz tego jeszcze (z najważniejszych):
1. Labele
2. Możliwość podczepienia listy pod login i hasło (tracimy wtedy najważniejszy atut czyli pełne szyfrowanie, ale coś za coś)
3. Dodawanie grupowe (multiline)
#javascript #php #webdev #programowanie #encryptedtodo
Choć... miałem nieciekawą przygodę z .tk - uznali, że moja strona łamie prawo i zabrali mi domenę. Nic łamiącego prawo tam nie miałem, strona nie była dla mnie ważna, więc nie chciało mi się kłócić. Fakt faktem, że na mojej domenie potem była jakaś spam-strona (z reklamami).
No i ponoć .tk się ciężej pozycjonuje.