Aktywne Wpisy
MyOwnWorstEnemy +746
Niektórzy "rodzice" są zajebiscie toksyczni a nawet nie zdają sobie sprawy ze swojego #!$%@?. Siedze na balkonie a pod blokiem matka z córką. Dziecko jedzie na małej hulajnodze.
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie
Szary_Anon +219
#cbd
( ͡° ͜ʖ ͡°) gdyby tak było to by je zarejestrowali jako lek i włączyli do terapii a jakoś dziwnym trafem możesz to kupić w budzie z liściem konopii
Komentarz usunięty przez autora
Co nie zmienia faktu, że Cbd nie jest tak dobre jak piszą w internetach.
@Dyspenseria: Niezła bzdura.
@Xarkses: ale Ty myślisz, że po CBD będziesz miał fazę? No to uważaj, żebyś się nie zawiodl. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Red No 2, albo Aurora ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zarejestrowane jakoś od 2018r, a co?
Masz tego liścia w avku, ale z doszkalaniem się w temacie widzę dość duże problemy.