Aktywne Wpisy
talarzon +195
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
blackghost +6
Kupiłem auto klasy premium Mazda CX3 napęd 4x4 150 km kolor Arctic white. Wysiada człowiek z auta patrzy na inne na parkingu i myśli: powiodło mi się w życiu. Patrząc na te niemieckie gruzy zakręconymi licznikami. Do tego te zawistne spojrzenia na parkingu.
Serio az tak zazdrościć że ktoś jeździ czymś lepszym?
Wiem że to trochę głupie ale tak jest. Kto tak nie ma to tylko udaje
#motoryzacja #samochody
Serio az tak zazdrościć że ktoś jeździ czymś lepszym?
Wiem że to trochę głupie ale tak jest. Kto tak nie ma to tylko udaje
#motoryzacja #samochody
- Ci co czerpią przedsoborową naukę
- Pan Bobek, który ogląda po to, aby sprawdzić czy źle się o nim nie mówi
Ja się pytam: Gdzie grupa trzecia - My, nasz tag! Znamy przedsoborowe nauki i Katechizm ks. Spirago nie gorzej niż Czcigodni zapędzeni do chałupy Penesa.
#wroniecka9
Tyle Mszy Świętych Przedsoborowych, tyle Katechez, tyle współuczestniczenia w modłach i padaniu krzyżem u drzwi Wronieckiej. Jak to śpiewał Marek Grechuta:
Ile razem dróg przebytych
Ile ścieżek przedeptanych
Ile deszczów, ile śniegów
Wiszących nad latarniami
Tobie >ON< serduszko złamał
mi natomiast serduszko samo pękło z powodu (╯︵╰,)
Nie wiedzieć, co gorsza...
- chciałaby i posag zachować
- a i wianuszka nie utracić.
Ot, cały nasz Michałek.
Swoją drogą chciałbym zobaczyć jak np kapłan się przeprowadza do Doroty czy Renaty i ma miejsce starcie z posoborowymi dziećmi albo wnukami owych Pań, którym nie podoba się że mama albo babcia wzięła sobie na garnuszek takiego pasożyta, dodatkowo złośliwego
Przeca u Michała nigdy nie było żadnej logiki - to jest po prostu wypadkowa tejże zależności. Brak logiki nawet w przypadku przysłowiowego "noża na gardle". On nie jest zdatny do płytkiej reflexji, a cóż dopiero do głębszej...
Zastanowiło mnie, dlaczego w takim momencie swojego kapłańskiego żywota Michał postanowił poza katechizmem dla prostego luda autorstwa x. Spirago podzielić się religijnymi wynurzeniami de Liguori o śmierci.
Co po chwila słyszymy, że po śmierci cały majątek stracisz, że pochowają cię tylko z koszulą, że to co stworzyłeś na ziemii za życia przepadnie
Vanitas vanitatum...
Czekam na zapis Dorotko, Renato...
Kurła, przedsoborowie miało więcej klasy. Sprzęt do baniek mydlanych to oczywiście stara metafora ulotności.
Miso, wydrukuj ten obraz - jest za free. Chyba że czaszka i mydło Cię przerażają.