Wpis z mikrobloga

Co według was jest nie tak? Trener? Zawodnicy? Ostatni mecz był drewniany jak jasna cholera co jest dziwne mając zawodników na niezłym poziomie. Trener nie potrafi tego poskładać czy o co chodzi?

#mecz #reprezentacja #pilkanozna
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amoberus w ogóle jakim ty jesteś agresywnym przyglupem, współczuję ludziom którzy mają z tobą do czynienia na codzien xD najpierw p--------z że awans na MŚ do sukces, potem że Włosi to pewniaki do ćwierćfinału, a jak ci się przedstawi fakty że makaroniarze nie zakwalifikowanie się dwukrotnie z rzędu na MŚ to zaczynasz z pianą na pysku coś warczeć o ostatnich meczach xD no rasowy debil XD
  • Odpowiedz
@Fenomenomen: No ty tak twierdzisz mowisz ze eliminacje to zadne osiagniecie, potem mowisz ze wlochy sie nia kwalifikują a my to robimy, jak napisałem mocniejsze repre to wysmiales to jak by ktoras z tamtych byla gorsza od nas
  • Odpowiedz
@Fenomenomen: Ja p------e celtic tez mial 2 strzaly i 11% posiadania pilka, barcelona ich gniotła i co pewnie wygrali ? otoz nie, czasem ktos lepszy przegrywa bo to sport, to ze wlosi nie zakfalifikowali sie to wlasnie pokazuje ze to jest osiagniecie skoro taka mocna druzyna odpadała, nie sadzisz ?
  • Odpowiedz
@Amoberus kończę z tobą dyskusje, albo jesteś pijany albo nie wziąłeś leków. Wmawiasz mi teksty których nigdy nie napisałem, sam sobie stawiasz tezy które potem bohatersko obalasz. A w międzyczasie twierdzisz że nie ma dla nas miejsca w ćwierćfinale bo są takie drużyny jak Kolumbia czy Włochy którzy na mundial nie jadą xD
  • Odpowiedz