@kreanz: Wiadomo, że dziennikarzowi nie wypada tak pisać, ale Borek ma trochę racji. W necie każdy jeden kozak, obraża drugiego i nie ma żadnych konsekwencji. Tak czy siak każdy normalny zignorował by taki wpis czy go tam usunął a Mati to jest Mati i się odpala.
@ekjrwhrkjew: to oczywiste, ale chłop już jest 3 lata w internecie i nadal nie ogarnął, że ludzie specjalnie go prowokują, a ten jak głupi na wszystko odpowiada (i to jeszcze w taki sposób)
@kreanz: No smialbym się jakby borek kiedyś w końcu miał to czego tak bardzo chce- spotkanie z hejterem na żywo, które jednak skończyłoby się nie po jego myśli.
Pracujac sobie w Fortunie Düsseldorf widzialem na treningach troche kownackiego tak jako czlowieka i nie wiem jak reszta ludkow z #reprezentacja ale po paru godzinach ogladania go, jak mi jakas pijako-dziennikarzyna z #kanalsportowy mowilaby, ze nie trafia do bramki bo mu brakuje zaangazowania i xyz, to wyslalbym ich wszystkich na jego klubowy trening. Z aktualna nagonka na milika jest pewnie to samo.
Nie chodzi o to tylko o to, że teraz większość młodego pokolenia myśli, że może bezkarnie kogoś obrażać, wyzywać, cisnąć i że jest to COOL
@Ka4az: Nie wiem czy wiesz ale to nie jest większość tylko głośna mniejszość i kiedyś też było tak samo. Siedzieli w grupkach na murkach i się pytali czy masz jakiś problem. Z resztą dalej pytają :)
@marv0oo No dajmy ze będę cały czas obrażał twoja matkę anonimowo w internecie? Rozumiem, że nie masz z tym problemu i nie powinno być żadnych konsekwencji. A rzucaniu się łapami to jak widać pierwsze co tobie przyszło do głowy, skoro o tym napisałeś
@Ka4az: Młodego pokolenia xd Poczytaj sobie co piszą ludzie 40+ na Twitterze czy Facebooku, potrafią się wyzywać od najgorszych k---w, bo ktoś głosuje na inną partie czy wierzy/nie wierzy w boga. Zawsze mnie to bawi, że to młode pokolenie niby takie źle i niewychowane.
Ten wszędzie tą mordę zdziwioną wkleja, żeby przypadkiem widzowie nie zapomnieli jak wygląda xD Normalnie mi przypomina atora z tymi nagłówkami i miniaturkami
#mecz #kanalsportowy
Komentarz usunięty przez autora
@ekjrwhrkjew: jakie ty chcesz konsekwencje? Jak jakiś random powie ci coś głupiego w realu to się na niego rzucisz z łapami? xD
@kreanz:
czego wielki dziennikarz
@ekjrwhrkjew: jakie ty chcesz konsekwencje? Jak jakiś random powie ci coś głupiego w realu to się na niego rzucisz z łapami? xD
@Ka4az: Nie wiem czy wiesz ale to nie jest większość tylko głośna mniejszość i kiedyś też było tak samo. Siedzieli w grupkach na murkach i się pytali czy masz jakiś problem. Z resztą dalej pytają :)
Tobie się wydaje, że mało, bo omijasz takie przypadki. Wystarczy spojrzeć na komentarze jak lecą różne gale, tiktoka albo mieć młodsze środowisko.
Komentarz usunięty przez autora
@ekjrwhrkjew: Piszesz, że ma rację, a potem go wyzywasz :D