Wpis z mikrobloga

Rano pytałem ale nikt nie odpowiedział, więc poszedłem osobiście. Jak coś to stacjonarnie też można te żele ogarnąć na promce. Wchodzicie do Rossmana jak lord, nabieracie niebieski i żółty (zielony niestety nie obejmuje), dajecie babenowi na taśmę, kod skanowany jest i elo bęc możecie mieć te 3 jak ja za 33 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
#perfumy
Rzewliwy_wykolejeniec - Rano pytałem ale nikt nie odpowiedział, więc poszedłem osobiś...

źródło: comment_16639472012BmLS2B0a9W5cw3ic0Cwvb.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stanislaw78 szczerze zawsze miałem tylko ten żółty i dla mnie b---a, mam ochotę się schrupać przy kąpieli ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wziąłem tylko jeden żółty właśnie dlatego że mam prawie pełny w domu już i go znam. Niebieskiego jeszcze nie testowałem, zielonego też (szkoda że na niego promki nie było)
  • Odpowiedz
@tomszczyk: Mają tu dobrą opinie na mirko, ja pół roku temu zacząłem używać żółty i jest gituwa ALE wiem, że są tacy co dadzą większą kasę za np. żel Sauvage czy Versace i pewno będą to lepsze żele, ale jak za te 11 zł za sztukę na tej promce imo dobry deal. Zależy od poziomu, ja zawsze używałem najtańszego mydła z Dino i jak się przerzuciłem na to to mówię
  • Odpowiedz