Aktywne Wpisy
NuklearnySzpadel +246
Mój robot odkurzający właśnie popełnił rytualne sudoku. Puściłem go na łazienkę, a ten wjechał pod kibel nadziewając się wyłącznikiem. Jakież było moje zdziwienie gdy w trakcie odkurzania usłyszałem „clean up paused”, a za chwilę „turning off” XD
#robotodkurzajacy #xiaomi #sprzatanie #heheszki
#robotodkurzajacy #xiaomi #sprzatanie #heheszki
Lolenson1888 +17
Gdybyście mieli wymienić 3 największe zmarnowane talenty w XXI wieku, które śmiało miały potencjał by sięgnąć po Złotą Piłkę, to byłby to Balotelli, Pogba... i kto jeszcze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #pilkanozna
#mecz #pilkanozna
I nie jestem orkiem, ani Rosjaninem, tylko realistą który patrzy na to co się dzieje tak jak jest, a nie przez różowe okulary. Wkrrwwia mnie już ten bezpodstawny hurrra optymizm, zakłamywanie rzeczywistości i wychwalanie działań Ukrainy, kiedy prawda jest taka, że każdego Ukraina tylko traci, niczego nie zyskuje. A Rosja jak to Rosja, swoje w końcu weźmie.
#ukraina
Nie Rosja Ukrainy nie zdobędzie, nie wiem jak można tak twierdzić patrząc na to co się dzieje.
Pieniądze z zachodu się nie zmarnują.
A Rosja już pół roku się męczy traci zdobyte terytorium i używa starych sprzętów bo nowych nie ma. Dodatkowo musi się ratować mobilizacją...
Komentarz usunięty przez moderatora
By musieli przestawić kraj na produkcję wojenną, ale to trzeba mieć zmotywowany naród
Komentarz usunięty przez moderatora
@TrudnyMinus: tak samo myśleli o Hitlerze i do czasu się sprawdzało bo brał co chciał ale potem znaleźli się tacy co powiedzieli dość.
@TrudnyMinus: Panasiuk z kontem na wypoku?
@der_lokomotivfuhrer: amerykanie wzięli afgan ;-)
@TrudnyMinus: NIE ! Rosja NIE ZAWSZE dostaje co chce, i nawet ze mną o tym nie dyskutuj. NIGDY nie dostała Konstantynopola, NIE WYGRAŁA pierwszej wojny światowej, NIE POBIŁA ŚWIATA ZACHODNIEGO. Robienie z nich niepokonanych supermenów ci tutaj nie wyjdzie, bo to forum, które czytają także osoby znające historię. Więc #!$%@? się dalej.
@TrudnyMinus: Każdy kraj który nie umie wykorzystać surowców jest biedny. Każdy kraj który odcina się od innych zamiast współpracować jest biedny. Każdy kraj który atakuje innych swoją propagandą jest biedny. rosja aktualnie leci na kursie w dół ale jak sam zauważyłeś jest duża więc spada dłużej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A Ukraina się odbuduje. Bo w sumie czemu