@Mr_3nKi_: Sam brak tych rzeczy per se nie musi nim być, natomiast brak możliwości innego życia, który wymusza taki stan rzeczy już nim często jest, choć trudno jest to zrozumieć z zewnątrz.
@kamil150794: No właśnie. Nie mówię, że to jest problem, ale wieś ogranicza ci widzenie na szersze horyzonty. Jedni kochają wieś, a inni miasta - kto co lubi.
ale i tak nie przychodzi mi do głowy, co mógłbym robić w mieście samemu.
Zdecydowanie miałbyś większe pole manewru. No dobra. Jeśli masz 100km od najbliższej cywilizacji, to masz prze##bane xD. Jeśli nie, to masz wiele możliwości.
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
#przegryw
Zajebista sprawa!
Jeśli nie masz żony, dziecka ( nie biore pod uwagę kredytu), to możesz robić co tylko zechcesz (。◕‿‿◕。)
@Mr_3nKi_: Tzn. co?
@kamil150794: No właśnie. Nie mówię, że to jest problem, ale wieś ogranicza ci widzenie na szersze horyzonty. Jedni kochają wieś, a inni miasta - kto co lubi.
Zdecydowanie miałbyś większe pole manewru. No dobra. Jeśli masz 100km od najbliższej cywilizacji, to masz prze##bane xD. Jeśli nie, to masz wiele możliwości.