Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +275
Chłop sie postarał, zrobił jedzenie swojej pani a ta do niego z mordą. Po #!$%@? wy jesteście w związkach z takimi wiecznie niezadowolonymi zrzędami? Ten typ streamuje na twitch i ta kobieta regularnie go poniża i regularnie wszystko jej nie pasuje i wiecznie ma skwaszoną morde i zrzędzi. Czy naprawde potrzeba wsadzenia raz w tygodniu po ciemaku swojej parówki w gumie w leżącą marudzącą kłodę z wieczną mordą srającego kota jest taka

Kermii +155
Po trzech tygodniach pracy z hindusami jestem kompletnie rozje_bany, serio. Człowiek siedzi w branży już tyle lat ale nigdy jakiejś większej styczności z nimi nie miałem aż do teraz. Nieogar wykraczjący poza skale, kompletnie nic nie robienie albo robienie zadania na 30 min w ciągu dwóch dni i w dodatku źle i po łebkach ale najgorsze jest nagminne kłamanie co doprowadza mnie już do szału.
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu

U mnie Bentley Absolute - chętnie widziałbym więcej takich marek na perfumowym rynku, świetny stosunek jakości do ceny. A co tam u was? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#perfumy #sotd
źródło: comment_1663754331yn7eye6XeFoeDifNCmMNQF.jpg
PobierzU mnie wleciał dziś Serge Lutens Chergui, flacha w drodze, więc mogę z czystym sumieniem osuszać resztkę w dekancie.
źródło: comment_1663754987t5n9Park8fJjPOA0ZEI8K7.jpg
Pobierzźródło: comment_1663755406SciNc9GZ9alkIZKJUXTPFR.jpg
Pobierzźródło: comment_1663756497NF8cGX8Xk5pA6PaeTJWUV8.jpg
Pobierz@adk08:
źródło: comment_1663759147GSQYPFYWSvgNl4lWAomhCz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora