Aktywne Wpisy
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Metylo +12
Który z was jest taki obrotny
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ja to zawsze wolałem bardzo ostrożnie podchodzić do swoich założeń inwestycyjnych, czy życiowych i wyznawałem zasadę, że nie ma co sobie obiecywać złotych gór i lepiej pozostawać umiarkowanym optymistą z nutką pesymizmu, nawet w kwestiach do których jest się głeboko przekonanym niż optymistycznie stawiać wszystko na jeden scenariusz. Nigdy na tym źle nie wyszedłem.
Ogólnie mówiąc to nie ma co grać przeciwko rynkowi jak się człowiek na tym bardzo dobrze nie zna i gdy jest się amatorem, to warto połynąć z nurtem, przynajmniej w początkowej fazie cyklu. Z resztą w przypadku nieruchomości jak się kupuje dla siebie, to nie powinno się nawet za bardzo w ten sposób patrzeć, co innego inwestycyjnie. Mam nadzieje, że ostatnie kilka lat coś nauczyło tych któzy nie zdąrzyli wejść do tego pociągu na dobrej stacji.
#nieruchomosci #mieszkanie #inwestycje
Z Hindusami i innymi prawda - co tylko mnie bardziej martwi na przyszlosc, bo chcialabym zyc w bezpiecznym kraju. Sciaganie facetow z