Aktywne Wpisy
rales +178
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +129
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Śliczne dowody anegdotyczne - znam kogoś, kto powiedział, że przyszli i mu zabrali.
Granie na emocjach i wulgarność.
Na końcu ostrożnie „to się źle skończy”.
Kto to ogląda. Gość jest odklejony, wstawia swoje zdjęcia z jakimiś ni to wierszami, ni to paulo coelo. XD
Na deser - sygnet z krzyżem. XD Czuć tę miłość z daleka. I mądrość. XD przede wszystkim mądrość.
#bekazpodludzi #ukraina #jakubczarodziej
Komentarz usunięty przez autora
@Wisimiwur: Kiedyś go śledziłem. Koleś nie jest odklejony tylko do bólu cyniczny i wyrachowany targetując swój content pod osoby starsze lubiące łykać takie resentymentalne gówno. Sam raczej nie wierzy wysrywy które produkuje
Ci sami ludzie, którzy oglądają dzikiego trenera i innych tego typu oszołomów.
@tsumazi: ale przynajmniej sie staramy ( ಠ_ಠ)
@Wisimiwur: niby nie oceniać książek po okładce xD ale kurde, typ z pato tatuażem na szyi. Bez kitu kto takich ludzi ogląda i traktuje jako autorytet
Pisze jakies #!$%@? glodne kawalki o mamusiach pioracych majtki swoim synom, a sam jest tak wymuskany, te wszystkie tatuaze to jest element przemyslanego wizerunku, bo koles, ktory mieni sie psychologiem nie powinien gadac takich potocznych
@Wisimiwur: i to dość smutne. z resztą w każdej grupie wiekowej brakuje u nas prawdziwych autorytetów.
Kolejny prawacki dzban.