Wpis z mikrobloga

@freee_hugs: o #!$%@? znowu on xD mesjasz imbecyli i "myslacych samodzielnie". Polecam wejsc na jego profil i zobaczyc kto z waszych znajomych lajkuje, odrazu mozna latwo zidentyfikowac idiotów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@freee_hugs: weszlam na ten filmik zeby go zglosic i zobaczylam komentarz kolezanki( w sumie juz bylej odkad na poczatku wojny stwierdzila ze ukraina jest sama sobie winna i ze mordowali rosyjskie dzieci) anty ukrainski. Nie chce mi sie wierzyc dalej ze mimo wszystkich dowodow, filmow, relacji i nawet tego ze jest od niedawna matka moze dalej stac po stronie rosyjskiej i szczuc na matki z dziecmi ktore uciekly przed wojna. Nie
  • Odpowiedz
@RobieZdrowaZupke: Ten koleś to śmieć, ale tu ciężko się nie zgodzić, ja mam 34 lata i za czasów mojego dzieciństwa serio nie było smartfonów. Mało kto miał w ogóle telefon komórkowy ;)
  • Odpowiedz
@Leman123: Słowa, których użył autor postu, te, do których się odniosłeś nie są argumentem. Naucz się prowadzić dyskusję, bo to co przedstawiasz w swoich wypowiedziach świadczy o niskim statusie intelektualnym lub zwyczajnej frustracji.
  • Odpowiedz
@Frasad: ja nadal widzę, ciekawsze jest to że jak wejdziesz na wykop w trybie prywatnym to to znalezisko ma jakiś rodzaj shadowbana - nie ma go na głównej, a jedyne tagi jakie posiada to # polska ukraina jakubczarodziej
  • Odpowiedz
@angry_chinchilla: Jeżeli chodzi o jego target to większość tych ludzi to Sebki pokolenia lat 80. Siedzą w "rajchu" albo "jukeju" od 15 lat. Ojczystego języka pozapominali, a językiem miejsca zamieszkania posługują się nadal na poziomie B1.

@RobieZdrowaZupke: Raczej takie Sebole posługują się językiem obcym na poziomie A1 max. Oni nie potrafią wysławiać się ani w ojczystym języku, ani w obcym.
  • Odpowiedz