@michal556: Moim zdaniem nie. Dużo ludzi mówi, ze czasem nie ma wyjścia, czasem trzeba. Każda taka osoba powinna po prostu zobaczyć jak wtedy wyglada, bo przestraszyłby się siebie. Ja widziałem kiedyś taka scenę, która mi dala do myślenia. Kobieta publicznie uderzyła swoje dziecko. Cala sytuacja jasno mi pokazała, jak bardzo ta kara wynikała z własnej frustracji, własnej niestabilności, potrzeby rozładowania WLASNYCH emocji, a nie jakiejkolwiek próby wychowania. Jak patrzyłem na to
@michal556: Na przykład Londyn znany jest z takich śmieci którzy nigdy nie mieli wyznaczonych granic #!$%@? i teraz bezkarni latają z kosami po mieście
@michal556: poczytaj co takie wymuszanie robi z psychiką człowieka. Dziecko to też osoba, czy osobę dorosłą też bijesz jak zachowuje się inaczej od twoich oczekiwań?
@michal556: Chyba tylko wtedy kiedy chcesz żeby dziecko miało traumę i się ciebie potem bało. Myślę, że nikt kto zostaje rodzicem nie chce być potworem w oczach swojego dziecka
#bekazestulejarzy #stulejacontent nie mogę sobie piwa kupić w Biedronce bo adoratorzy zagadują, no ja yebe jak wielkim trzeba być stulejarzem by coś takiego odwalic #dzban
Skąd tyle nienawiści do Ukraińców ostatnio? Ludzi już całkiem #!$%@?ło i zapomnieli czym jest śmierdzący twór zwany Rosja czy jak?. #ukraina #rosja #wojna
#przegryw
Czy bicie dzieci to dobra metoda na wychowanie?
Jakby nie chciały być bite to by się nie pchały na ten świat.