dlaczego gorące puste? znowu jakieś pseudo gale patologiczne się odbywały? Nic mnie bardziej nie irytuje jak ten cyrk na kółkach i to jak ludzie się tym zachwycają. z fartem
@Hissis: Oglądać to jedno. Ale przeżywać xD ten sam poziom co przeżywać jak sie jakis celebryta ubrał czy ze zjadł salatke. Chociaż nie, gorzej bo większość celebrytow to ludzie nie związani z ich swiatkiem chociaż kojarzą xD
@Hissis: co nie ma wspólnego? Że głupka udajesz bo nie wiesz czemu gorące puste i czy jakaś gala była, a się okazuje że sam tagi śledzisz i się na nich udzielasz. Jak jedno nie ma z drugim nic wspólnego to idź do psychiatry bo masz ostrą schizofrenię #!$%@? hipokryto.
@rmk93: A Ty masz chyba jakieś problemy z kontrolowaniem emocji, bo widzę, że nie potrafisz kulturalnie i merytorycznie bez slangu rynsztokowego, wulgarymów i obrażania napisać 3 zdań. Ochłoń człowieku, przemyśl, i zastanów się nad sobą. Z fartem.
@Hissis: z #!$%@?ą a nie z fartem, robisz z siebie debila i myślisz że jak obrócisz kota ogonem to będziesz miał rację. jak ci ktoś normalnie w komentarzach wcześniej napisał to nie zrozumiałeś dlaczego jesteś głupi. Jescze usuwasz wpisy, np właśnie ten który byl merytoryczny. Szukasz atencji tłumoku?
@rmk93: Naprawdę, lepiej człowieku wyłącz sobie komputer na godzinkę, dwie, wyjdź na spacer, dotleń się, oddychaj głęboko i myśl pozytywnie, bo taka agresja i nienawiść jaka przez Ciebie przemawia jest nie do zaakceptowania mordko. Z fartem.
@Hissis: jesteś głuchy na to co się do ciebie pisze, uchodzidz za debila i jako debil zostaniesz zapamiętany, masz za duże mniemanie o sobie i swoim internetowym świecie jeżeli sądzisz że pisząc do ciebie wzrosło mi ciśnienie choćby o 1%. Nie będziesz mi mówił co jest do zaakceptowania a co nie. "Mordko"? Co Ty jakimś waflem moim jesteś?
Nic mnie bardziej nie irytuje jak ten cyrk na kółkach i to jak ludzie się tym zachwycają.
z fartem
z fartem
Ale przeżywać xD ten sam poziom co przeżywać jak sie jakis celebryta ubrał czy ze zjadł salatke.
Chociaż nie, gorzej bo większość celebrytow to ludzie nie związani z ich swiatkiem chociaż kojarzą xD
z fartem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
z fartem
Sam ogladalem i mnie sie fajnie oglądało.
@Hissis: wchodzisz w tryb incognito i odpalasz gorące.
@yhbgrobdoivbvwamsv: Nie. Człowiek z RiGCzem nawet nie zerknie.
Z fartem.
@arcypatelniagrozy: Modne to raczej jest żerowanie na dzieciakach i najniższych instynktach przygłupów, tworząc patowalki.
Z fartem.