Aktywne Wpisy
Saper86 +169
Akcja z dzisiejszej nocy na moim osiedlu. Chłopom kradzież sie nie udała #zlodzieje #czestochowa #kradziez
DickSlinger9000 +87
To chyba najbrutalniejszy blackpill jaki kiedykolwiek widziałem.
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Atrakcyjny facet, który strzelił mężczyźnie dwa razy w plecy, powodując jego paraliż staje się popularny na tiktoku.
1 MILION POLUBIEŃ, pełno komentarzy od amerykańskich Julek proszących go o instagrama.
Co jest nie tak z ludźmi?
#przegryw #blackpill
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A może ktoś wie gdzie taką antenę dostanę? Może jakiś sklep internetowy sprzedaje?
#radio #rtv #elektronika #unitra
https://allegro.pl/oferta/antena-radiowa-uniwersalna-starych-radii-12603042906
@gomjeden: czyli wychodzi na to, że jak włożę dwa końce jakiegoś przewodu w otwory oznaczone 300 ohm to będzie git?
Natomiast te dziury po prawo opisane jako antena (to takie rosochate) i uziemienie, to antena AM, to ci poprawi odbiór na
Komentarz usunięty przez autora
@dktr: masz rację w sumie, ale wydaje mi się że montaż takiego dipola do 40 letniego radia to przerost formy nad treścią, a raczej użeranie się z zarządcą bloku, na którym musiałbym to zamontować... Ale aż mnie korci...
@xaveri1983: Dipol zainstalowany w polaryzacji pionowej jest dookólny, dopiero polaryzacja pozioma wprowadza kierunkowość.