Aktywne Wpisy
plackojad +8
Tytułem podsumowania Waszych dzisiejszych typów w #mirkoeuro:
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
affairz +7
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
zychowicz też tak mówił i na wykopie
@Jazz-III: Dziewczyna z instagrama miała zdjąć naszywkę a nie zdjęła. To koniec, nie ma już nadziei. Klęska polskiej polityki zagranicznej ostatnich dziesięcioleci. Marzenia o Międzymorzu legły w gruzach. Wszystko na darmo: czołgi, Kraby, zbiórki na drona, memy z piesełami. Korwin z Braunem mieli rację, zaraz się zacznie kolejne wojna, potem pewnie kolejne ludobójstwo. Proszę wszystkich o odpluskwianie wszystkich pro-ukraińskich wpisów.
@JPRW: mimo że mówisz to z ironią to masz racje nie ma nadziei na żaden trwały sojusz skoro, bo ukraińcy nie zrezygnują z kultu morderców z upa a Polacy (nie ty) nie zapomną o tym kto i co robił na Wołyniu, bo tu nie chodzi że jakiś kraj dawno wojował z drugim i ginęli przez to ludzie, tu chodzi o zaplanowanie i dokonanie ludobójstwa całego
Tylko nie każ mi "popatrzeć" w niewiadomym kierunku, widzę że masz wiedzę więc się z nami podziel nią.
Nie wiem skąd się bierze noszenie tych naszywek/flag etc bo
Tylko czy powinniśmy nazywać nazistowskie symbole w wojsku kulturą żołnierską? Debil w US marines to debil w US marines a nie całe US Army. Mają tam chore liczby żołnierzy a zdjęcie sobie zrobiło ilu? 5? 6? Swastyke nosiło ilu?
Chyba nie powiesz mi że wszystkie armie świata składają się głównie z nazistów?
Czy jak przyłapiesz Amerykańca z bazy
Komentarz usunięty przez moderatora
Noszenie zbrodniarzy na klacie bardziej już pasuje do Rosjan bo oni nacierają, oni sa agresorem, oni sa dzieiejszymi zbrodniarzami więc motywowanie się na głupie sposoby ma wiekszy sens