Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +247
Wkurzają mnie niebiescy piszący z różowych nicków, bądźcie chociaż konsekwentni i piszcie w rodzaju żeńskim, wchodźcie w rolę, za takie oszustwa powinien być ban, tits or gtfo

luz3r +135
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
#cyberpunk2077
Komentarz usunięty przez moderatora
@Prezydent_Polski: inna koncepcja ¯\_(ツ)_/¯ już Ci pisałem, że ja Ci tego nie wytłumaczę, może kiedyś sam zrozumiesz różnicę, ale wątpię, raczej zawsze będziesz się zastanawiał czemu tak, a nie inaczej xD jak chcesz to zastanów się czemu np. w grach na VR jest widok pierwszoosobowy, a nie zza pleców ( ͡° ͜
To ja już wolę cutscenki jak mam jechać samochodem, tak jak w prologu z jackim jak tramwajem po szynach (do dziś nie mogę rozchodzić tej żenady).
@Prezydent_Polski: xD
Jak dla mnie to jedyny powód dla którego nie chcieli robić TPP to to, że nie nagrali motion capture (oszczędność czasu i pieniędzy a potem i tak by nie poszło na starych konsolach więc oszczędzali na wielokątach xDDD) dla postaci protagonisty co widać
tak, racja było coś takiego, zapomniałem. Ale to tylko gorzej dla nich... bo jeden problem z głowy. Jeszcze te animacje zrobić, a i dojeb na konsolach starej PS4 dodatkowo postać do wygenerowania z miliardów wielokątów xD Przecież w pakiecie do gry by gaśnicę dodawali xD
@WlasnieInstalujeWindowsa:
@Prezydent_Polski:
kisnę z was obu xD ważne, że się dogadujecie chłopaczki, w GTA online pewnie bylibyście dobrą drużyną, a co do CP2077 niech redzi od razu idą za ciosem i niech dadzą opcję w DLC, żeby V latał samolotem po mieście i strzelał rakietami do wszystkiego, wtedy to będzie