Wpis z mikrobloga

ajtujek akurat ma tu 100% racji, tak na prawde załęcki to jest nikim przy szpilce, a dobrze wiadomo jak postrzegane jest wychodzenie do ringu w walkach bokserskich, mistrz wychodzi jako 2 i koniec kropka, a nie jakies p---------e o szczurach 2 minuty przed walką xD
#famemma
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iDrako: ale co Ty gadasz, 1 to federacji freak fightowa, 2 walczą w mma, k---a na serio wyjście jako 1 to żadna ujma w federacji frik fajtowej, ajtujkowi już o----------o od sportowej postawy
  • Odpowiedz
@Harrecki: ale ajtujek to nie jest freak fighter tylko typ który na prawdę jak na polskie podwórko toczył dobre walki z fajnymi nazwiskami, a tu jakis załęcki który znany jest z tego, że jest pseudogangsterem będzie mówił szpilce, że on wychodzi jako 2.Ajtujek większość życia spędził w ringu to sie nie dziw, że obchodzą go te reguły.
  • Odpowiedz
@iDrako: jak bijesz się w federacji frik fajtowej, w dodatku mówisz sam ciągle, że mma to dla ciebie zabawa tylko, przygoda, to, że kiedyś był bokserem nie oznacza, że teraz ma przez to ustawiać warunki xD to tak jakby powiedzieć, że Błachowicz przechodząc z KSW jako mistrz do UFC musi być traktowany jak mistrz, przychodzisz w inne środowisko to się dostosowujesz, proste
  • Odpowiedz
@Harrecki: ale chłopie co ty gadasz, gdyby tam zamiast załęckiego siedział zupełnie ktoś inny to sam szpilka i tak by przyciągnął ludzi, załęcki przy nim jest k---a dosłownie paprochem, paprochy nie mogą stawiać warunków.
  • Odpowiedz
@iDrako: Ja nie mówię, że szpilka nie przyciąga ludzi, tylko to, że sam jest frik fajterem MMA - bo był BOKSEREM, bycie bokserem wcześniej nie czyni go też poziomem w mma, przychodzi do federacji frik fajtowej, gdzie biję się w MMA, więc jest na poziomie takim samym, jak denis, bo są frik fajterami. To nie gala zawodowego boksu, gdzie szpilka może ustalać warunki, ani zasady, że "większy" wychodzi jako drugi,
  • Odpowiedz
@Harrecki: przecież oni by mogli w tym ringu w bierki grać a i tak załęcki powinien wyjść jako 2 bo to paproch przy szpilce.Po prostu widać, że nie oglądasz boksu i dla ciebie to tylko kolejność jak wchodzenie k---a do jakiegoś autobusu xD.Co z tego, że to mma, oglądasz to ze względu na popularność ludzi, a nie samej formuły.
  • Odpowiedz
@iDrako: no Cię zdziwię kolego, oglądam, tylko rozdzielam boks zawodowy od federacji rozrywkowej/ freak fightowej. To wytłumacz mi kim jest szpilka w mma, że załęcki jest paprochem, nie w boksie, tylko w mma, kim był/jest szpilka? Co? nikim tak samo? gościu, rozróżnij trochę, że to nie gala boksu zawodowego, tylko show, tutaj takie zasady nie obowiązują, więc niech ajtuj się przystosuje bo on jest gościem w frik fajtowej federacji, a
  • Odpowiedz
@Harrecki: ty to mnie chyba trolujesz kolego, jeśli ty nie widzisz różnicy pomiędzy nazwiskiem szpilki którego kojarzy pewnie 3/4 polski, a załęckim który znany jest z tego, że jest pseudogangsterem to nie wiem co ja mam ci odpowiedzieć.Co to k---a jest za różnica czy to jest mma czy balet mongolski, to szpilka tam stawia warunki, a nie ten czerwony balon, ja nie wiem czego ty tutaj nie rozumiesz.Twoje rozumowanie to
  • Odpowiedz
@iDrako: Na prawdę czytaj co piszę, proste rozumowanie, w świecie mma załęcki i szpilka są nikim, w świecie frik fajtowym załęcki jest bardziej znany bo jest dłużej, dla typowego janusza wiadomo, że szpilka jest znany a o załęckim nie słyszał nawet, dla fana sportu zawodowego też szpilka o wiele więcej mówi, niż jakiś załęcki. Ja ngdzie nie pisałem, że dla mnie ogólnie załęcki=szpilka. Taka k---a różnica, że to NIE GALA
  • Odpowiedz