Wpis z mikrobloga

Olejcie te mecze LM. Polscy koszykarze grają mecz życia w ćwierćfinale Mistrzostw Europy. Prawie połowa meczu a my prowadzimy 20 punktami ze Słowenią - obrońcami tytułu
#mecz
  • 38
  • Odpowiedz
@enzojabol: Problem w tym że dla większości pod tagiem mecz , jakiś ekstraklasowy klasyk jest tak ze 2 razy bardziej emocjonujący od finału siatkarzy czy koszykarzy. Dlaczego ludzie chcą uszczęśliwić innych na siłę. :)
  • Odpowiedz
@enzojabol: Niby fajnie, ale jakoś średnio lubię być kibicem sukcesu. Skoro do tej pory mnie koszykówka nie zainteresowała, to nie widzę powodu, żeby nagle oglądać mecz, bo Polacy coś wygrywają.

Życzę im wszystkiego najlepszego i samych sukcesów, aczkolwiek czułbym się co najmniej hipokrytą wchodząc w połowie jakiegoś historycznego meczu, sportu który mnie nie interesuje i się emocjonować, bo akurat "nasi gurom".

Wolę już obejrzeć kolejne milionowe porażki w innych sportach.
  • Odpowiedz
@enzojabol: użyłeś takiego zwrotu : olejcie te LM, zresztą nie Ty pierwszy, wielu w życiu spotkałem, którzy próbowali mi wmawiać że ich sport lepszy bo sukcesy, niestety grzeje mnie czy kolejna porażka, jak już marnuje czas to przynajmniej na sport który lubię,
  • Odpowiedz