P00lki to żałosne gady , dziś dowiedziałem się że moja przyjaciółka daje dupy fryzjerowi , aby jej za darmo koloryzowal włosy;-p( +- 400zl ) Ja #!$%@? , jak w" innym świecie" Grudzińskiego , baba zawsze oferuje ciało
@Radoslav_a No i do kobiety się przypieprzasz że korzysta, a do fryzjera nic nie masz? XD Jest bardzo prosty powód, dla którego kobiety tak często wykorzystują swoje ciało do osiągania mniejszych lub większych korzyści. Bo mogą. I nic w tym dziwnego. Bo to faceci tworzą ten rynek zbytu. Gdybym był laską, to też bym się ruchał za benefity. A twój ból dupy i szowinistyczne poglądy to efekt zwykłego resentymentu.
@przegro_pisarz A od ryby nikt nie będzie chciał aby się wspinała jak małpa. I co z tego? Przez to małpy mają zaprzestać wspinania się? Jesteś komuchem? No bo przecież biedacy nie mają pieniędzy, przez co mają w życiu trudniej. To znaczy że synowie bogatych rodziców mają przestać wydawać pieniądze? Co to w ogóle za logika XD
@vipcypr8: ja jestem faszystą i najgorszą #!$%@?ą jaka może być. Niektórych boli dupa o to i tyle a jak penis ma poniżej 17 cm długości i 16cm obwodu to kobieta nawet nie poczuje i leżąc może sobie przeglądać internet czy się uczyć
@Pres: Właśnie nie powinno się tego tagować, żeby takie normiki jak ty musiały się konfrontować z rzeczywistością. Wiem, że boli ale to dla waszego dobra ( ͡°͜ʖ͡°)
@Radoslav_a ja kiedyś poznałam babke która dawała dupy jakiemuś staremu Januszowi za nocleg. Babka lvl 50 . Poznałam ją w bibliotece. Ja tam siedziałam bo sesja. Ona siedziała bo nie miała gdzie się podziać. A biblioteka była git bo nikt takich krypto bezdomnych nie wyrzucał jeśli byli czyści i trzeźwi. A było tam ciepło. Babka sama do mnie zagadala (mam dar do robienia za darmową pomoc psychologiczną )(⌐͡■͜
Ja #!$%@? , jak w" innym świecie" Grudzińskiego , baba zawsze oferuje ciało
@Radoslav_a: takie uwagi mógłbyś sobie darować. W łagrach te dziewczyny wysyłano do najgorszych prac i umyślnie głodzono aby przyszły w nocy za kawałek zgnitej rzodkiewki
Ja #!$%@? , jak w" innym świecie" Grudzińskiego , baba zawsze oferuje ciało
Jest bardzo prosty powód, dla którego kobiety tak często wykorzystują swoje ciało do osiągania mniejszych lub większych korzyści.
Bo mogą.
I nic w tym dziwnego. Bo to faceci tworzą ten rynek zbytu.
Gdybym był laską, to też bym się ruchał za benefity.
A twój ból dupy i szowinistyczne poglądy to efekt zwykłego resentymentu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zabojcza_Rozowa: jak ładna i dobrze się rucha to i tak wyjdzie mu taniej niż prostytutka
Dobre koloryzowanie włosów +/- 400 zł kosztuje
Przez to małpy mają zaprzestać wspinania się?
Jesteś komuchem? No bo przecież biedacy nie mają pieniędzy, przez co mają w życiu trudniej. To znaczy że synowie bogatych rodziców mają przestać wydawać pieniądze?
Co to w ogóle za logika XD
@Radoslav_a: Dlaczego polki? Na całym świecie kobiety dają za kasę czy usługi.
@Radoslav_a: takie uwagi mógłbyś sobie darować. W łagrach te dziewczyny wysyłano do najgorszych prac i umyślnie głodzono aby przyszły w nocy za kawałek zgnitej rzodkiewki
Komentarz usunięty przez moderatora