#lukaszwisniewski #karachan Łukaszek wziął się za podszywanie się pod różne kanały Już podrobił Granie Na Spontanie, ma się zabrać też za inne, typu arhn.eu (x fucking d) Ja wiedziałem, że on jest niedorobiony, ale to przechodzi wszelkie granice
@ValdyGra: "Tylko z tych kanałów którym powodzi się lepiej ode mnie" XDDDDDD Typowy Łukaszek. Nie zastanowi się dlaczego powodzi im się lepiej, dlaczego jest osobnikiem wyklętym w polskim retroświatku, nie przemyśli dosłownie nic, tylko podsyca swe wygnanie :DDDD
Jak mnie triggeruja takie wiadomości xd Mam 27 lat, pracuje, wcześniej do szkoły też sama jeździłam, a pytania wciąż te same xd Oczywiście kocham mamuśkę swoją i dziękuję, że pyta ale wiecie o co chodzi
Czy jeżeli dwoje ludzi umawia sie na otwarty związek i zasady są takie ze mówimy sobie z kim chcemy się spotkać i kiedy a jedna ze stron ukrywa że robi coś z kim innym i nawet przyłapana na tym kłamie i zaprzecza uważacie za zdradę?
Łukaszek wziął się za podszywanie się pod różne kanały
Już podrobił Granie Na Spontanie, ma się zabrać też za inne, typu arhn.eu (x fucking d)
Ja wiedziałem, że on jest niedorobiony, ale to przechodzi wszelkie granice
źródło: comment_16630891673MR2nhJRXpYktRDAr8qAjI.jpg
PobierzTypowy Łukaszek. Nie zastanowi się dlaczego powodzi im się lepiej, dlaczego jest osobnikiem wyklętym w polskim retroświatku, nie przemyśli dosłownie nic, tylko podsyca swe wygnanie :DDDD