Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Chciałbym mieć pamięć krótkotrwałą. W ogóle w miarę funkcjonująca pamięć. Napizgany nie pamiętam co robiłem 5 minut temu, i na trzeźwo jest ciężko spamiętać xD
#narkotykizawszespoko
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niedobry: @the_cat: Najlepsze że zawsze miałem dobrą pamięć. Przeszkadza to w zwykłych czynnościach. Ale też fajnie byłoby pamiętać większość zdarzeń i rozmów z minionego wieczora. W końcu najlepsze co mam w życiu to właśnie wspomnienia. Szkoda tylko, że większości nie pamiętam xD
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: Jak będę w końcu całkowicie czysty od wszystkiego trzeba będzie się suplementować. No właśnie to zielsko tak chyba ryje mi tą pamięć krótkotrwałą.
  • Odpowiedz
@Niedobry: Ja do normalnego też mam dostęp tylko właśnie nie wiem palić dopiero będę w piątek/sobotę i nie wiem czy testować czy normala jarać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale chyba normal trochę się boje wydać 65 złoty i nie zadziała zamiast 50 a zadziała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Niedobry: Ano dlatego przejście na palenie weekendowe ten piątek/sobota jest gitara.
3 Razy w tygodniu nie ma sensu ogólnie jarać w niedziele później niż z rana to zły pomysł.
Ja akurat kończę opalać lufę i powtóreczka w weekend.
  • Odpowiedz
@Gzyro: No to milego weekendu Mireczku. Ja dzis tradycyjnie: Setunia wyborowej z sokiem wycisnietym z cytrynek na sen i dezynfekcyjnie. Jutro rano moze maly buszek "lokalniaczka" i znowu do robotki. A tak to dopiero za 2 miesiace w domu cos "porzadze".
  • Odpowiedz
@Gzyro: jakbym miał pod ręką normalne to bym nie brał tych greenoutów. Próbowałem 2, po 1szym ledwo przeżyłem, a dziewczyna mówiła że wyglądałem jak trup i zero funu, a po drugim to g---o leżało mi na żołądku bardziej niż fryty z nadmorskiego kurortu smażone na starym oleju. Tak czy siak twoj wybor.
  • Odpowiedz